Saimme hiljattain pinnasängyn Jollyroom.fi-verkkokaupalta, joka on juuri avannut ovensa myös Suomessa ja kaipaa nyt apua, jotta sana uudesta nettikaupasta leviää. Suuri tuotevalikoima ja hyvä asiakaspalvelu ovat Jollyroomin mukaan heidän verkkokauppansa kilpailuvaltteja. Asiakaspalvelun totesin jo hyväksi. Sen lisäksi annan pisteitä Jollyroomin Facebook-sivujen aktiivisuudesta ja laadukkaasta sisällöstä. Inspiraatiotaulut ja muut aiheeseen liittyvät kuvat ovat todella mieleeni ja nostavat tämän verkkokaupan hieman muiden vastaavien yläpuolelle arvosteluastekollani. Merkeistäkin mukana on monta omaa suosikkiani kuten Elodie Details ja Brio, vain luottomerkkini Stokke puuttuu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lastensängyt on yksi tärkeimmistä kategorioista verkkokaupan lastentarvikevalikoimassa, joka on muuten kuulemma peräti Pohjoismaiden laajin. Me olimme mieheni kanssa päättäneet jo ennen vauvan syntymää, että tahdomme vauvalle perinteisen pinnasängyn sitten, kun lokakuussa on aika luopua vuokraamastamme Vaavisängystä. Pinnasänkyjen lisäksi Jollyroom myy myös juniorsänkyjä jo vähän vanhemmille vesseleille, suloisia unipesiä (joita luulin nopealla vilkaisulla koirille tarkoitetuiksi) ja kehtoja sekä koreja. Valinnanvaraa löytyy jokaiseen makuun ja jokaiselle budjetille. Hakutulokset voikin järjestää hinnan mukaan tai esimerkiksi klikata sivupalkista suoraan oman suosikkimerkin tuotevalikoimaan.

       OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olemme avomieheni kanssa monesta asiasta hyvin eri mieltä, mutta pinnasänkykeskustelu päättyi onnellisesti. Löysimme sängyn, jossa yhdistyvät minun toiveeni klassisesta muotoilusta ja miehen haave jostakin muusta väristä kuin valkoisesta. Täysin pyöreät pinnat olivat myös kieltolistalla. Nämä vaatimukset toteutuivatkin erään sänkyehdokkaan kohdalla, ja löysimme kuin löysimmekin unelmiemme pinnasängyn. Sellainen on meille musta BRIO Cot Two -pinnasänky.

Sänky niin sanotusti kasvaa lapsen mukana, sillä pohjalevyn voi säätää kahteen eri korkeuteen lapsen kehitysvaiheen mukaan. Tämän lisäksi sängyssä on laskettava laita. Laitaa voi säätää vauvan nukkuessakin, sillä se liikkuu varsin äänettömästi. Eniten mieleeni on sängyn muotoilu. Yksinkertaisena ihmisenä viehätyn yksinkertaisesta muotoilusta. Imartelevaa tai ei, mutta totta se on! 😀

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Täytyy myöntää, että vaikka en tuosta tiiliseinästämme niin innostukaan, näissä kuvissa se jotenkin kieltämättä toimii. Sänky tulee kuitenkin hyvin todennäköisesti siirtymään makuuhuoneemme vauvanurkkaan, vaikka se tornissa hauskalta näyttääkin. Ihan mielenkiinnosta täytyy tähän loppuun kysyä, mihin vauvansänkyratkaisuun teillä on päädytty ja miksi? Nukkuuko pienokaisenne kehdossa vai pinnasängyssä? Vai oletteko vasta suunnittelemassa sängyn hankkimista tulokkaalle? Uteliaisuudellani ei ole mitään rajaa. 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yhteistyössä Jollyroom.fi.

(vauvanvaatteet saatu täältä)