OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Raskausvatsan sisältö eli se paksu rasvakerros alkaa olla ihan hyvin sulanut, mutta vauvaa rasvakerroksen lisäksi suojannut iho on nykyään rumasti sanottuna veltto nahkapussi. Ihan tosissaan, iho oikeasti roikkuu housujeni vyötärönauhan yli. Napa on vieläkin todella syvä eli ylimääräistä tavaraa on jäljellä runsaasti. Väittäisin kuitenkin, että tätä extraa on jäljellä ylävartalossa 15 %, vatsassa 15 % ja alavartalossa kunnioitettavat 70 %. Kuten aina, ylimääräinen tavara pakkautuu takamukseeni sekä reisiini, mistä sitä on äärimmäisen vaikea sulattaa. Rinnoista en edes aloita, nehän ovat varmaan kolminkertaistaneet kokonsa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Huh, kylläpä tuo vanha umpilisäkearpi nyt loistaa olemassaolollaan. Se häiritsee paljon enemmän kuin miljoonat raskausarvet, vaikka on ollut jo yli kymmenen vuotta ilonani. Totesin jo muutama viikko sitten, että kannattaa käyttää raskaushousuja vielä synnytyksen jälkeenkin, jos vatsa ei tunnu pysyvän kurissa. Jo kevytkin tuki tuntuu hyvältä, ja jos muita hyviä puolia mietitään, kyllähän se vähänkin tiukempi kangas vatsan päällä litistää sitä. Näin aivan jokainen muhkura ei näy paidan läpi, vaikka aivan litteäksi housuilla ei vatsaa saakaan. En vieläkään tunne mitään suunnatonta inhoa masuröllykkääni kohtaa, mutta takamus voisi jo sulaa pois! 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(Mom2moM-neule saatu)