OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Asukuvat päätyvät yleensä toiseen blogiini, mutta olen viime viikkoina tallettanut muutamia asuja koneelleni, koska äitiysvaatteet ovat näissä asuissa niin suuressa roolissa. Lupasin kirjoitella äitiysvaatteista enemmän, mutten halunnut käyttää tuotekuvia, joten päädyin kuvaamaan omia odotus- ja imetysvaatteitani. Kovin paljon en näitä omista, mutta muutaman postauksen saan aiheesta tehtyä. Imetysvaatteissa suosikkejani ovat imetystopit, ponchot (ihan normaaliosastoltakin ostetut) ja vaatteet, joissa on imetysaukot. Kotona venyttelen ronskisti vanhoja trikoovaatteita pilalle, mutta ihmisten ilmoille puen asialliset vaatteet päälleni. En häpeä imettää julkisilla paikoilla ja siihen vaikuttaa kieltämättä sekin, että vilautteluvaara minimoituu imetysvaatteita käyttämällä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

mekko – Boob (saatu Jollyroomilta)

takki – Cubus (saatu)

huivi – BeckSöndergaard (saatu)

kengät – Sorel (saatu)

Maksimekko oli raskausaikani suosikkivaate, mutta olen käyttänyt niitä paljon muutenkin. Kesällä maksit ovat erityisen ihania viileytensä vuoksi, ja onnekseni huomasin, että tänä vuonna on niin lämmin syksy, että maksimekkoja voi käyttää edelleen. Paras yläosa mekon päälle on lyhyt takki tai neule. Jos ne ovat cropped-mallisia, vielä parempi. Itselläni on hakusessa musta nahkatakki lyhyessä mallissa, mutta tällaiselle pätkälle sellaisen löytäminen tulee olemaan haaste. Huivi saattaa olla tarpeen neuleen tai takin lisäksi. Paras on sellainen, joka sisältää villaa. Tämä Boobin mekko on muuten siitä huippu, että alle 160-senttinenkin voi käyttää tätä ilman, että helma laahaa maata. Ja värillinenkin versio löytyy neutraalin lisäksi. Tykkään! Tänne kun mahtuu vielä masukin, jos sellainen joskus vielä minulle kasvaa. 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA