OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAlasten pr avajaisetOLYMPUS DIGITAL CAMERAnöpsy bobles OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Blogikollegani Riikka tempaisi ja perusti oman PR-toimiston, joka keskittyy lapsiin, lapsiperheisiin ja heille suunnattuihin tuotteisiin. Lasten PR juhlisti avajaisiaan lauantaina Alppilassa ja minä tietysti rynnin paikalle bOblesit silmissäni kiiluen. Kieltämättä odotin myös, että pääsen maistamaan Raikastamon mehuja, joita toimisto edustaa. Ah, hyviä olivat! Juhlien tarjoilut olivat Bergga-kahvilasta, joka tuntuu olevan monen bloggaajan etätoimisto Karhupuistossa. Nöpsy viihtyi juhlissa hyvin samoin kuin äitinsä. Arvostan aivan järjettömän paljon ihmisiä, joska uskaltavat alkaa yrittäjiksi, sillä tiedän, millaiseen mustaan aukkoon se voi viedä, jos kaikki menee pieleen. Tällä toimistolla vaikuttaisi olevan kysyntää ja sen myötä valoisa tulevaisuus, joten vielä kerran onnea Riikka ja onnea Lasten PR! 🙂

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA