marimekko karkulaiset karkuteillä karkumatka

Haluatteko kuulla pienen salaisuuden? Haaveilen täällä vakavasti Karkumatkasta. Kaikista hienoimmissa Marimekon lastentuotteissa seikkailevat viidakon eläimet, ja nämä kolme hyvin samalla tyylillä nimettyä kokonaisuutta tahtoisin nostaa haavelistalleni:

  • Karkuteillä-astiasto on vaan niin ihana! Meillä on ei ole pojalle omia astioita, ellei yhtä muovilautasta ja muutamaa nokkamukia lasketa, joten viimeistään siinä vaiheessa, kun keittiöön saadaan roudattua pöytä varastosta ja ruokahetket siirtyvät sitteristä tai sylistä pöydän ääreen, astiaston etsiminen on toteutuslistallani.
  • Karkumatka-pussilakanasetti on vähintäänkin yhtä hieno kuin ne Finlaysonin norsulakanat, jotka vuoron klikkailen ostoskoriin ja vuoroin pois sieltä. (Kerran olin jo maksanut keltaiset norsut, mutta peruin tilauksen.) Koska pinnasänkymme on musta, värikkäät lakanat sopisivat sinne varsin kivasti.
  • Karkulaiset-ruokalappu olisi se edullisin hankinta ja itse asiassa myös ajankohtaisin, sillä viisi ruokahetkeä päivässä takaavat sen, että pyykkikori on koko ajan täynnä ruokalappujen sijaisina toimineita harsoja. Ruokalappujahan omistan ehkä kaksi kappaletta.

Mitä tykkäätte karkailevista eläimistä? Miellyttääkö printti? 🙂