OLYMPUS DIGITAL CAMERAmaissinaksut vauvalle OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Apua, nyt niitä hampaita sitten tulee! Toinen yläetuhammas kuultaa jo hurjasti läpi ikenestä ja tämän prosessin aiheuttamaa kutinaa lievitetään meillä mm. maissinaksuilla. Siis tietysti purulelujen (vertailupostaus löytyy täältä) ja ienhieronnan lisäksi. Luomumaissijauheesta tehdyt pötköt ovat rapeita ja herkullisia. Niitä uskaltaa antaa vauvallekin, koska ne “mössööntyvät” suussa nopeasti. Sormiruokailuryhmässä korostettiin, että kun vauva opettelee syömään itse, syötävän tulisi olla isokokoista, jotta ruokaa on helppo pidellä ja pienet palat eivät takerru kurkkuun niin helposti. Banaania sekä suositellaan että vältellään, meille se ei oikein sopinut. Siitä poika haukkasi hampaattomalla suullaan juuri sen kokoisia paloja, että ne jäivät kurkkuun. Maissinaksut taas eivät ole aiheuttaneet kertaakaan edes kakomista tai muutakaan negatiivista. Tai no, tuota töhnää on kyllä ärsyttävä putsailla vaatteista, sitteristä ja iholta.

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tänään ollaan puettu kravatti kaulaan (siis paita, jossa on krakaprintti), koska suuntaamme pian ihastelemaan kevään uusia kumisaappaita. Ulkona on niin ihana ilma, että tekisi vaan mieli vaunuilla koko ajan ympäri kaupunkia. Aloittelin tuossa alkuviikosta juoksuharrastustakin uudelleen, kun sisäelimet vihdoin suvaitsivat tuntua lenkkeillessä normaaleilta. Ihana, kun on aurinkoa ja lämmintä, niin ulkona tekee oikeasti mieli jopa viettää aikaa. Ei niissä pienen pojan kanssa sohvannurkassa vietetyissä hetkissäkään vikaa ole. Varsinkaan, jos mukana on molempien lempparinaksuja. Maistakaa muuten ihmeessä sweetchilinmakuisen kermaviilidipin kanssa. Hyvää! 🙂

 (BABYBJÖRN-sitteri saatu Lekmeriltä)