Kun te näitä Bella-blogeja selailette, luetteko vain blogeja vai oletteko kenties eksyneet etusivun tai blogien sivupalkkien kautta koskaan paikkaan nimeltä Bellapuoti? Siellä on myynnissä sisustustavaroita, vaatteita, herkkuja ja huonekaluja. Niin ja tietysti kosmetiikkatuotteita! Niiden ympärille tahdoin tehdä tämän yhteistyöpostauksen, jossa valotan puodin valikoimaa. Nettikaupasta löytyykin valinnanvaraa todella hyvin, 26 000 tuotetta on jo aikamoinen saldo. Pahoittelut noista hieman huonolaatuisista kollaaseista, sillä kuvanlaatu ja kuvien tallentaminen osoittautuivat selkeästi puodin heikoiksi kohdiksi. Muuta vikaa en sieltä sitten löytänytkään. Kaupassa on 14 päivän palautusoikeus ja palauttaminen on tietysti ilmaista, mikä ainakin minulla laskee kynnystä tilata tuntemattomasta verkkokaupasta. Mutta käydäänpä nyt kosmetiikkasuositusteni kimppuun!

bellapuoti1

  • Jos pitäisi valita vain yksi tuote, jonka nostan Bellapuodin valikoimista esille, se olisi tämä pihlajainen DD-voide. Voide tuoksuu kettukarkeilta ja se sopii käytettäväksi käsille, vartalolle ja kasvoille. Toimiipa tämä tehovoide huulirasvanakin! Suomen vaativiin sääolosuhteisiin kustomoitu voide on tehokosteuttaja vailla vertaa. Voiteen teho perustuu sheavoihin, vitamiineihin ja pihlajanmarjoihin. Pihlajanmarjoissa on kosteuttavia, ravitsevia sekä rauhoittavia aihesosia, jotka pitävät huolta, että Daily Defence -voide on nimensä arvoinen. Itselläni on jo ties kuinka mones tuubi menossa.
  • Suolasaippua on näppyjen pahin vihollinen. Se puhdistaa ja desinfioi samalla, kun sen mineraalit ravitsevat ihoa. Varmaan tiesittekin jo, että suolasaippua käy myös deodorantista kostutettuna? Tuon linkin takaa löytyy paljon lisää käyttötarkoituksia, osasta en ollut kuullutkaan.
  • Koska suolajutut ovat sydäntäni lähellä ja olen todennut ne toimiviksi (varsinkin näin vauvaperheessä), myös suolalamppu on vinkkilistallani. Oman lamppuni sain mieheni äidiltä. Valaisin sopii täydellisesti himmeäksi imetysvaloksi, mutta sen tärkein tehtävä on parantaa huoneilman laatua. Suolahan tunnetaan puhdistusominaisuuksistaan eikä suolan tarvitse olla ihokontaktissa ollaakseen hyväksi ihmiselle.
  • Pellavainen selänpesin on ihan huippu tällaiselle pihistelijälle. Jos kuorintavoide sattuu olemaan loppu, tämän sopivasti karhean pesimen avulla selkänahkansa saa kuntoon alta aikayksikön. Suosikkisuihkugeeliä vaan pesimeen, nopea vaahdotus ja selkää pesemään. Selän iho on usein kovilla, sillä himotreenaajalla se puskee näppyä, sohvaperunalla taas iho kuivuu talven ansiosta ihan muuten vaan. Oli niin tai näin, selänkin ihoon kannattaa kiinnittää huomiota. Yhteinen selänpesuhetki tekee hyvää myös parisuhteelle ja rakkaus, jos mikä, saa ihon hehkumaan. 😉

bellapuoti2

  • Jos Sophie the Giraffe -tuotteet eivät ole tuttuja, mutta et tahdo investoida heti täysikokoisiin tuotteisiin, tutustuminen on hyvä aloittaa aloituspakkauksella. Saan tästä postauksesta palkkioksi lahjakortin Bellapuotiin ja ajattelin ostaa sillä tuon paketin itselleni, jotta saan suosikkituotteeni myös matkakokoisina itselleni. Sophie-tuotteista kerrotaan näin: “Tuotteissa ei käytetä tuoksu- tai muita allergeeneja ja ne ovat dermatologisesti testattuja. Tuoksu on mieto ja ylellinen, peräisin hyvin siedetyistä luonnonaineista. Tuotteet sopivat myös herkkäihoisille lapsille ja esimerkiksi raskaana oleville.
  • Lempparini kirahvituotteista on kasvovoide, jota käytän omalla ihollani lähes päivittäin. Vaikka en olekaan herkkäihoinen, raskaana tai vauva, voide sopii silti iholleni. Koskaan ei voi kuitenkaan kohdella ihoaan liian hellävaraisesti ja liian laadukailla ainesosilla.
  • Toinen lempparituote on vauvaöljy. Tällä sitä karstaa ja kaiken maailman töhnää liuoteltiin vastasyntyneen hiuksista ja ihosta pois. Tätä käytetään myös pojan kylpyvedessä kahdesti viikossa, jolloin iholle jää öljyä kylvyn jälkeenkin. Näin lapsen iho ei kuivu niin helposti. Öljy sopii myös vauvahierontaan.
  • Uusin tuttavuus on kylpyvaahto. Sain muuton yhteydessä käyttööni kylpyammeen ja tämä tavara se vaahtoaa niin että amme tulvii kuplia. Ihaninta vaahdossa on sen rentouttava tuoksu, sillä kun aikaa on vain viitisen minuuttia, rentoutumisessakin on oltava tehokas.
  • Suojavoide on hyvä pitää mukana hoitolaukussa, sillä se on monitoimivoiteen kaltainen tuote. Käytän tätä sekä vaippavoiteena (hienosti vältin sanan “pyllyrasva”) että pienten naarmujen hoitoon voiteen sisältämän antiseptisen timjamiuutteen vuoksi. Se kun lievittää ja ehkäisee tulehduksia. Moni käyttää tätä myös ulkoiluvoiteena, mutta meidän perheessämme sitä käyttötapaa ei ole vielä testattu kunnolla.
  • Käytössäni on myös ylellinen vartalovoide. Kirahvisarjasta suunnilleen joka toinen tuote on minun ja joka toinen pojan käytössä, tämä vartalovoide on ehdottomasti minun. Lapsen iho ei niin kuivu, joten en ole edes kokeillut tätä pojalle.
  • Ei ole salaisuus, että omistan tuon koko tuotesarjan, joten kylpyhuoneessani on myös suihkugeelin ja shampoon yhdistelmä. Tämä saa aikaan hillityn vaahdon, joten olen uskaltanut kokeilla tätä vauvankin iholleni. Niin ja hiuksiin! Mehän saimme neuvolasta ohjeet pestä pojan hiukset shampoolla heti alusta alkaen, kun noita hiuksia siunaantui niin julmetusti. Lisäksi pojan päänahka oli aika erittävää sorttia, se ominaisuus on tosin kadonnut jo lähes kokonaan. En silti lopeta kirahvituotteiden käyttämistä, ne ovat niin ihania!

Näyttökuva 2015-02-28 kello 18.10.38

Oletteko jo tutustuneet Bellapuoti-verkkokauppaan? Mitä mieltä olette verkkokaupasta ja sen valikoimista? 🙂