OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Muksista vaan ja taapero kaatui kasvoilleen olohuoneen lattialle. Ei siinä muuten mitään, mutta tällä kertaa kasvojen alle osuin puinen leikkijuna, joka jätti poskeen komeat naarmut ja suuren mustelman, joka lienee huomenna vielä komeampi kuin tänään. Olen äitinä jopa hieman ylisuojeleva ja liikun pojan lähellä, jotta voin estää suuret onnettomuudet. Muksahduksiin alan jo hiljalleen tottua ja koetan olla ylireagoimatta niihin, ettei poika opi liian dramaattiseksi. Lohdutan, jos sattuu, mutta koetan hellästi kasvattaa lasta siihen, että pienet kaatuiluvat kuuluvat elämään. Silti niitä isompiakin juttuja tulee aina. Tämä näkyvä jälki poskessa, josta latasin kuvan tänne, on ensimmäinen tapaturma, josta jäi kunnon jälki muidenkin ihmeteltäväksi. Vaikka tämä äiti-karhu kuinka yrittää, ei pentua voi suojella kaikelta pahalta. Miksi silti olo on huono ja surullinen? Jotenkin epäonnistunut.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Psst! Instagramini puolella on näin ennen joulua meneillään aikamoinen arvontaruuhka, joten jos nuo Lekmeriltä saadut LEGO-säilytyslaatikot kiinnostavat, niistä löytyy arvonta TÄÄLTÄ. Karhuhahmot on saatu suoraan LEGOlta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA