OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Näin hurja meininki meillä oli Bella-blogien ja Olia-hiusvärien yhteistyökampanjan kuvauksissa. Kampanjan ensimmäisessä postauksessa kerroin parhaat värjäysvinkit ja nyt on aika paljastaa, millaisen värin hiuksiini sain. Inasen lämmin tummanruskea on pehmeämpi valinta kuin musta, joten päädyimme siihen. Tarkalleenhan sävy on 4.15 ja viralliselta nimeltään mahonkinen tummanruskea tuhka. Nyt, kun värjyksestä on suunnilleen kaksi viikkoa, tyvikasvua alkaa olla jo hieman. Se tosin riippuu hiusten kasvutahdista eikä siihen vaikuta paraskaan hiusväri, mutta tämä väri on “haalistunut” sen verran, ettei tyvikasvu näy tasaisena värirajana, vaan se häiritsee yllättävän vähän. Hiukset ovat edelleen pehmoiset, mutta eivät tietenkään yhtä pehmeät kuin heti värjäämisen jälkeen. Väripaketin hoitoainetta olen käyttänyt kerran viikossa ja hyvällä tuurilla tuubi riittääkin seuraavaan värjäyskertaan, jolloin saan väripaketista uuden hoitoainetuubin käyttööni. Näppärää kuin mikä! Ja katsokaa nyt, kuinka kiiltävät hiukset kuivasta hamppupehkostani taiottiin! 🙂

Olia_MouMou

(viimeinen kuva valokuvaaja Ilona Savitie)