Nespresson kahvikalenteri nököttää keittiönpöydällä ja Essien kynsilakkakalenteri on pappalassa ilahduttamassa äitiäni ja siskoani. The Body Shopin kalenteri sen sijaan on prinsessakammiossa ja Nöpsy avaa sen joka aamu innoissaan. Niin, pojalla on oma kalenteri, jonka tonttu täyttää öisin, mutta jostakin syystä hän rakastaa aukoa tämän jouluisen talon luukkuja.

Tässä kalenterissa jokainen luukku on oma, pieni pahvilaatikkonsa, jonka sisältä löytyy matka- tai täysikokoinen kosmetiikkayllätys. Kerron myöhemmin tässä postauksessa, mitä ihanaa jokaisessa laatikossa on kosmetiikkatuotteen lisäksi. Tämä kalenteri on nimittäin tehty naisten kunniaksi.

1., 3. ja 5. luukku sisälsivät matkakokoisia tuotteita, jollaisia pakkaan aina mukaan matkoille ja yökyläreissuille. Ykkösluukussa oli ruusukasvosuihke, joka on kuin tehty tähän vuodenaikaan. Ihoni on kuiva kuin mikä ja suihkuttelen kasvovesiä päivittäin työpäivänkin aikana iholleni. Tässä tuoksu ei ole liian ruusuinen tai hyökkäävä.

Juicy Pears on tämän vuoden joulutuoksuista ihanin, kuten IG-storyissani olen jo useasti julistanut, joten päärynäinen suihkugeeli tuli kuin tilauksesta. Ison version käytin jo tänä vuonna loppuun. Täysin uusi tuttavuus on kamomillainen silmämeikinpoistoaine, josta en ollut edes kuullut aiemmin. Lunttasin netistä tämän olevan erityisen hellävarainen ja sopivan myös piilolinssejä käyttäville.

 

6. luukussa oli täysikokoinen mansikkashampoo. Jokaisessa pienessä boksissa on kyljessä tarina rohkeasta naisesta, joka on jotenkin osa maailmanhistoriaa. Rakastan lukea aamuisin, miten he ovat käyttäneet unelmiaan maailman muuttamiseen. Kun oma olo tuntuu kurjalta, tällaiset pienet muistutukset ovat tarpeen. Ei saa polttaa itseään loppuun, mutta ei myöskään luovuttaa liian aikaisin. 4. luukku sisälsi inspiroivan kynsiviilan. Tällaisia litteitä luukkuja on tulossa vielä kolme ja mietin kovasti, mitä niissä voisi olla.

 

2. luukun sisältä paljastui mangokylpypommi. Ostimme Veeran kanssa Köpiksessä saman sarjan kylpypommin, mutta päärynäsarjasta. Tiedän jo etukäteen, että pidän tästä. Mango on nimittäin ensimmäinen tuoksu The Body Shopilta, johon ihastuin. Käytin mangovartalovoita lukioaikoina purkkitolkulla, joten koen tuoksun jotenkin “omakseni”. Ostin tämän joulukalenterin, jotta voisin tutustua brändin tuotteisiin hieman kokonaisvaltaisemmin ja tähän mennessä suunnitelmani on toiminut hyvin. Seuraavaksi kurkataan läpi luukut 7-12! :)