Oi vitsi, miten paljon tykkään tästä jättijoulukalenterista! Nöpsy saa avata sen aamuisin, mutta olen hengessä mukana kurkkimassa, mitä ihanuuksia saamme testiin. Aiempien luukkujen sisällöstä poika omi itselleen heti mansikkashampoon ja kylpypommin. Luukut 1-6 voit kurkistaa tästä postauksesta.

Luukku 7 kätki sisäänsä vartalovoin, joka saa voimansa vihreästä teestä. Suhteestani The Body Shopin vartalovoivalikoimaan kerroinkin jo viimeksi. Rakastan niitä! Mutta ei vartalovoita ilman suihkugeeliä, ja 8. luukku paljastikin ruusuisen suihkugeelin. Intoilen jo täällä, miten pakkaan nämä joululomalle mukaan. 9. luukku sisälsi tämän vuoden kausituoksuista yhden eli Warm Vanillan käsivoidemuodossa. Käsivoide on ehkä ainoa tuote tässä kalenterissa, jolle ei ole käyttöä. Pidän käsivoiteistani tuoksuttomina.

 

Luukku 10 oli ihan hitti, sillä punainen pesukukka pääsi heti testiin seuraavan kylpyhetken aikana. En enää tiedä, onko tämä enemmän minun vai lapseni kalenteri! Sain sentään kunnian pestä nuoren herran selän. Seuraavasta luukusta eli luukusta numero 11 paljastui kangasnaamio, joita en ole tältä merkiltä kokeillut koskaan. Purkeissa myytävät kasvonaamiot sen sijaan tiedän huippuhyviksi. Suosikkini niistä on hiilinaamio, josta kirjoitin aiemmin tässä postauksessa. 12. luukku kätki sisäänsä kuorintavoiteen, tällä kertaa tuoksuna oli pehmeän herkullinen kookos.

Tässä kalenterissa jokainen luukku on oma, pieni pahvilaatikkonsa, jonka sisältä löytyy matka- tai täysikokoinen kosmetiikkayllätys. Puolivälissä voin jo kertoa, että koen kalenterin jokaisen sentin arvoiseksi ja ostan sen luultavasti myös ensi vuonna. Seuraavaksi sukelletaan läpi luukut 13-18! Itse taas voisin jo sukeltaa lyhyelle joululomalle. Mikä fiilis siellä päässä? :)