KAUPALLINEN YHTEISTYÖ / MARTINEX

Angry Birds, Muumit, robotit, Afrikan tähti ja muut lapsiperhearjen sankarit ovat meillä päivittäin vahvasti läsnä. Mutta miten nämä konkreettisesti liittyvät meidän arkeemme tällä hetkellä? Pian näet. Vietimme nimittäin päivän vanhan yhteistyökumppanini Martinexin tuotteita fiilistellen. Olen tilannut Martinexilta edellisen yhteistyön jälkeen hyviä tuotteita, joista tämä kaadin on yksi suosikeistani. Heiltä kun löytyy ihania asioita vauvoille, vaareille ja kaikille muillekin. Katso vaikka!

Aamu valkeni joulukuisena ja jännityksentäyteisenä. Jokainen aamu on juhlaa, kun on joulukalenteri, jonka tonttu eli äiti öisin täyttää. Yleensä kalenterin yllätykset ovat pieniä, mutta tällä kertaa luukussa oli lappu, jossa luki: “SOHVA”. Joulukalenterista paljastunut lappu johti FabBrix-robottien luokse. Nuo puiset rakennuspalikat sopivat yhteen tunnettujen palikoiden kanssa, ja robottipaketista voi koota kolme erilaista robottia. Paitsi, että me teimme neljä pientä ja tuunasimme niistä tarroilla ihan höpsöjä. Puiset palikat on valmistettu ekologisesti FSC-sertifioidusta puusta ja 5-vuotias tykästyi niihin kovasti.

Pojan Haisuli-paita ja Haisuli-housut, joita yritin epätoivoisesti saada kuviin mukaan, ovat uuden Muumi-malliston satoa. Tykkään petroolinsinisestä kovasti, ja vaikka päiväkodin isojen ryhmän poikien kesken Ninjago, Batman ja muut hurjemmat sankarit ovat kova sana, nämä Haisuli-vaatteet saivat kavereiden hyväksynnän. Muumien talvimallisto lapsille sisältää moneen tyyliin sopivia vaatteita, siellä on jotakin jopa kokomustien vaatteiden ystäville.

Edellisen blogiyhteistyöni tein Martinexin Muumi-lastenvaatteista parisen vuotta sitten ja siitä vaatepaketista jokainen vaate säilyi käytössä niin hyvänä, että ne kehtasi laittaa eteenpäin seuraaville omistajille. Värit säilyivät näissä luomupuuvillaisissa vaatteissa hienosti, materiaali ei nyppyyntynyt eivätkä printit kadonneet. Martinexin tekstiilit suunnitellaan heidän omalla Design-osastollaan Raisiossa pienen tiimin voimin.

Aamupuuron jälkeen todettiin, jälleen kerran, että Martinexin pelivalikoima on todella laadukas! Tiesitkö, että vuonna 1951 julkaisun Afrikan tähti -klassikkopelin kustantajana Martinex myy myös peliin liittyvää oheistavaraa kuten pussilakanasettiä, muistipeliä ja hauskoja mukeja? Myös saman pelikeksijän Inkan Aarre Deluxe on meillä kovalla kulutuksella, koska Arfikan tähtikin alkaa päivän kolmannen pelin kohdalla vähän kaivata vaihtelua. Deluxe-mallisen pelistä tekevät neljään osaan taittuva pelilauta ja kova pelilaatikko. Tätä voi pelata myös pehmeämmällä alustalla ilman, että pienikin tönäisy kasaa nappulat pelilaudan keskelle.

Muumi-malliston Stina-tunika Haaveillen menee mekosta meille alle 1.6-metrisille. Muumi-mallisto naisille sisältää monta kivaa vaatetta, mutta tämän värimaailma kolahti eniten. Jotenkin näiden uusien hiusten kanssa oranssin eri sävyt tuntuvat kotoisilta vähän samalla tavalla kuin metsänvihreä. Mallikin on kivan rento, hengailen usein toimistolla tämä ja trikoot ylläni enkä silti tunne oloani alipukeutuneeksi kunhan vaan teen hiuksilleni muuta kuin sutaisen niistä Mymmeli-nutturan. Siinä olisi vähän liikaa “muumeilua” yhdelle naiselle. Teehetkessä olivat mukana myös Muumipeikko-teepallo ja Muumi-sarjan Jääkarhu-teepurkki.

Angry Birds -fanille Possujen linna -rakennuspalikat osuivat kultasuoneen. Äitini ja poikani yhteinen intohimo on Angry Birds 2 -peli, joten kun Leonardin ja Oonan puuhia pääsi leikkimään ihan fyysisillä ukkeleilla, poika melkein halkesi innosta. Mietin tosin hetken, kerronko hänelle, että linnakkeen katapultti toimii oikeasti, sillä pelkäsin pojan pommittavan kissaa. Huoli oli kuitenkin turha. Laatikko tosin löysi uuden omistajan Finski-kissasta, joka katsoi heti sen sopivaksi pesäpaikaksi karvahanurilleen.

Illalla rauhoitutaan unille ihaillen Halaus-lumisadepallon sisällä leijailevia lumihiutaleita ja pieniä sydämiä. Äitini rakastaa erilaisia lumisadepalloja, joten voi olla, että tämä päätyykin pappalaan lopullisesti. Jostakin syystä Nöpsy ihastui tähän kovasti, kun valitsin tuotteita postaukseen. Onhan tämä kaunis katsella, mutta paras osa taitaa kuitenkin olla pallon ravistaminen. Ainakin, jos pojalta kysyy.

Muistathan, että Martinexin paketit ehtivät jouluksi pukinkonttiin, kunhan ne tilaa viimeistään keskiviikkona 18.12.! :)