KAUPALLINEN YHTEISTYÖ / HOTEL SVEITSI

Edellisessä Hotel Sveitsi -postauksessa keskityttiin lähinnä herkuttelemaan ja rentoutumaan, mutta nyt painetaan kaasu pohjaan ja lähdetään pomppimaan sekä kiipeilemään perheen pienten kanssa. Hotellin ympäristössä on runsaasti tekemistä, ja suuri osa aktiviteeteista löytyy jopa samasta rakennuksesta hotellin kanssa. Vaikka yllä olevassa kuvassa kiipeillään puissa, aloitetaan aktiviteetit silti maantasalta. Tai ainakin sisätiloista.

SuperPark Sveitsi auttaa kuluttamaan perheen pienten ylimääräiset energiat. Erilaiset hyppyalustat, trampoliinit ja kiipeilypaikat tarjoavat haastetta vauvasta vaariin. Itsehän kiipesin hyppytornin päälle (kuvassa alla) tärisevin jaloin, kun taas lapseni ei juurikaan pelännyt. Vaahtomuovipalamerestä taas en meinannut päästä ylös, mikä nauratti kovasti pieniä pomppijoita ympärilläni. SuperParkin toisessa kerroksessa on pelihalli, mutta emme ehtineet sinne asti, sillä vierailu oli tarkoin ajoitettu aamu-ulkoilun ja lounaan väliin. Toisaalta kivakin, että ensi kerralle jää uutta ihmeteltävää.

SeikkailuSveitsi päästää isot ja pienet toteuttamaan sisäistä kiipeilyhimoaan. Olen itse ollut kerran aiemmin kiipeilemässä, joten nyt keskityin täysillä Nöpsyn kiipeilyyn. Menimme yhdessä läpi harjoitusradan, mutta siirryimmekin sieltä Naperoradalle. Siellä lapsi kulkee yksin, mutta aikuinen pystyy auttamaan ja liikkumaan vierellä. Aikuisten radoissa oli mm. polkupyöräilyä vaijerilla, jättihämähäkinverkko ja hurjia liukuja puusta toiseen. Täältä löytyy myös Suomen pisin vaijeriliuku, se on hurjat 500 metriä ja menee jännittävän “kanjonin” ylitse!

Tunnelmallinen BioRex Sveitsi tarjoaa uusia elokuvia kokoperheelle ilman, että tarvitsee poistua hotellista! Ihastuimme Sveitsin omaan leffateatteriin niin, että kävimme katsomassa omakustanteisesti kaksi elokuvaa. Angry Birds 2 tuli katsottua jopa toiseen kertaan. Aikuisillekin olisi ollut tarjolla omia elokuvia. SuperParkin ja BioRexin kyljessä on kioski, joka myy hodareita ja muuta naposteltavaa, mutta toki myös perinteisiä leffaherkkuja poppareista karkkeihin on tarjolla elokuvateatterin aulassa. Me sorruimme kurpitsalyhtypoppareihin, joita poika oli himoinnut jo siitä lähtien, kun hän näki pakkauksen Tennispalatsissa karkkiostoksilla.

Jos Hotel Sveitsi ruokineen ja aktiviteetteineen alkoi houkuttaa, hyödynnä Joulupaketti-tarjous. Näin ruuhkavuosien keskellä nauttisin todella paljon, jos pääsisin valmiiseen joulutunnelmaan ja notkuvien pöytien ääreen rentoutumaan ilman stressiä valmisteluista. Ja arvaa mitä? Voit myös voittaa majoituslahjakortin Hotel Sveitsiin Instagramista. Voittaja pääsee yöpymään Standard-huoneeseen. Lahjakortti on 2 henkilölle yhdeksi yöksi ja sisältää runsaan buffet-aamiaisen.

Osallistu Instagram-kuvassani TÄÄLLÄ arvontaan ja voita majoitus Hotel Sveitsissä! :)