Ihanaa, huomenna on jo marraskuu! Viime postauksessa intoilin ajatushäiriöissäni, että on marraskuun loppu, mutta onneksi ei ole. Sitten ei olisi aikaa jouluttaa. Kamalasti asiaa. Asukuvat, täytettävä joulukalenteri ja vaikka mitä. Pfuuf, yritän keskittyä yhteen asiaan kerrallaan. Aloitetaan aiheesta nimeltä täytettävä joulukalenteri.

Muistan jo pienenä lukeneeni äitini joulukirjaa. Rakastin jouluisia kuvia, reseptejä ja askarteluideoita. Mietin, josko joskus isompana minäkin liimaisin tyhjistä tulitikkuaskeista ison joulukalenterin. Suunnitelma jäi kuitenkin haavetasolle, mutta se kyti ajatuksissani. Siksi kai tämä tyhjä kalenteri vetosi minuun ja ostin sen pojalleni.

Instagramissa jakamani kuva keräsi heti innostuneita kommentteja ja nyt ehdin kirjoittaa aiheesta enemmän. Heti, kun näin mainoksessa täytettävän joulukalenterin, tein tilauksen. Jos (ja kun) on valittava joka päivä jouluun asti suklaata kalenteristaan mättävän lapsen ja ei-sokerihumalaa aiheuttavia yllätyksiä saavan lapsen väliltä, valitsen sen vähemmän sekopäisen.

Ajattelin piilottaa kalenteriin pieniä leluja, lahjakortteja jääpuistoon, HopLoppiin ja eväsretkelle metsään sekä ehkä muutaman namun. Nöpsyn suosikkeja ovat Muumi-tikkarit, ja ne ovat niin pieniä, etteivät ne aiheuta ihan kamalaa hepulia. Jos päädyn ostamaan kalliimpia täytteitä, jätän varmaankin varsinaisen joululahjan kokonaan ostamatta. Lopulta kuitenkin lapsi saa järkyttävän kasan lahjoja, vaikka kuinka liputtaisin yhteislahjan puolesta.

Näissä kuvissa näkyy muuten tässä postauksessa esittelemäni paita vähän paremmin. Pitsipaita on saatu ByPinjalta ja pidin sitä viimeisenä lokakuun päivänä. Marraskuun vaatekapselissa onkin sitten aivan eri vaatteet. Pitäisi valita ne, kun muu perhe on saateltu höyhensaarille. Ainakin kapselin asusteet on jo päätetty, mutta alaosat aiheuttavat päänvaivaa. Samoin kengät.

Jos täytettävä kalenteri kiinnostaa, se on edelleen myynnissä Glitterillä ! :)