Kuulumisten perään kysellään aina, siksi niitä satelee nyt kokonaisen postauksen verran. Nöpsy parantui juuri silmä- ja korvatulehduskombosta, joten pääsin palaamaan tänään toimistolle keskelle Black Friday -härdelliä. Tai siis sen vastaliikettä, koska 2ndhand-sovellus ei Black Fridayta kannata, vaan kannustaa enemmänkin myymään turhaa pois. Joka tapauksessa tekemistä riittää ja pelkään, ettei minusta ole jouluna enää mitään jäljellä. Stressini oireilee jo aika pelottavilla tavoilla. Mutta se siitä, keskitytään nyt hetki kivoihin juttuihin, niin ehkä olokin paranee.

Itsenäisyyspäivälle tuli ohjelmaa, kun päädyin jotenkin lupautumaan Ninan kanssa Kämpin juhliin. Paha vaan, että pukukoodi on black tie, joten piti lainata mekko jostakin. Ostaa en sellaista aio, koska en usko, että tällaisia tilaisuuksia tulee eteeni kovinkaan usein. Tämä hopeinen tai tämä musta olisi ollut upea, mutta lainattavien joukosta löytyi lopulta eilen jotakin ihan muuta. Hauskaa juhlissa on se, että koska Veera on Linnan juhlissa kuvaamassa, hän päätyy kanssamme samaan hotelliin jatkoille ja vielä omana syntymäpäivänään. Juhlat saattavat lähteä käsistä ihan täysin.

Meikin vielä voin tehdä itse juhliin, mutta hiuksiini pyysin tutulta kampaajalta apua. Kampausinspiraatiota etsin tosin vasta mekon löytymisen jälkeen. Ai niin, hiukseni näyttävät nykyään aika erilaisilta kuin ennen. Se ei vaan näy täällä blogissa, kun tulossa on vielä useampi postaus Tanskasta vanhoilla hiuksilla. Arvaatko, millaisen tyylimuutoksen hetki sitten toteutin?

Pahoittelen, että kuulumiseni ovat viime aikoina olleet lähinnä ankeaa luettavaa. Kaikenlaista tapahtuu ja niin kovalla tahdilla, etten ehdi edes surra kuolleita rakkaita tai miettiä pelastussuunnitelmaa tästä oravanpyörästä, joka pyörii kovaa vauhtia jyrkänteeltä alas. Matkustan lauantaina maalle hautajaisiin enkä ole ehtinyt vielä edes ymmärtää, mitä on tapahtunut. Nyt pitäisi pysähtyä, mutta kuka auttaisi painamaan STOP-nappia. Täytyy vaan hengittää syvään ja ottaa väkisin aikaa itselle ja omille ajatuksille kuten tiistaina, kun kävin PT:n kanssa salilla.

Mutta mitä sulle kuuluu? Ihan oikeasti..?