KENGÄT SAATU / PALMROTH

Matka toimistolle kestää kotoa linnuntietä maksimissaan vartin, päiväkodin kautta koukattuna taas siihen voi mennä 45 minuuttia. Aamuna, jona poika on pappalassa yökylässä ja huolehdin vain itsestäni, haluan joskus viedä nautinnon äärirajoille, ja valitsen pidemmän reitin. Kävelen paljon hitaammin, pysähtelen välillä ja nautin tästä rakkaasta kaupungista, jonka asukkaat ovat vasta heräilemässä ja kadut ovat vielä hämmästyttävän tyhjät. Mitä nyt joku yksinäinen pappa tuijottaa, kun asettelen kameraani tahmean roskiksen päälle.

Tänä aamuna huomasin, että Pikkuparlamentin ohitse kulkeva tie oli jopa niin tyhjä, että kehtasin pysähtyä nappaamaan muutaman kuvan asustani. Ja siis todellakin vain muutaman, siksi latasin tänne kaikki seulomatta epäimartelevia pois. Täydellisessä maailmassa blogi olisi kuin asupäiväkirja, jonne nappaisin joka aamu kuvan. Näin syntyisi todellisempi otos siitä, mitä vaatteita ja asusteita käytän eniten. Tänä kesänä tämä oudonmittainen hame on lempivaatteeni, sillä se ei kovallakaan tuulella nouse korviin. Polvipituus on minimi täällä, jos ei tahdo paljastella julkisesti.

Joko muuten huomasit vaaleat kesäkenkäni? Muistatko, missä ehkä näit ne viimeksi? Postattuani uusimman haaveasun, Palmrothin ihana Anu lähetti minulle lahjaksi(!) Mikaela-nauhakengät, jotka pääsivät heti neitsytmatkalle. Koska kenkiä tehdään myös puolikkailla kokovaihtoehdoilla, sain koon 37.5, joka on täydellinen. Eli puristava 37 tai hölskyvä, rakkoja hankaava 38. Näillä kelpasi kävellä pitkin aamukatuja.

Kiitos Palmrothin väki, kiitos hiljainen aamuinen Helsinki ja kiitos tänään alkava kesäloma! ♥