TUOTTEET SAATU / MAYBELLINE

Tuota, noin. Kuinkahan aloittaisin postauksen, joka tulee kuukausia sen jälkeen, kun sen lupasin julkaista? Ehkä itsevarmasti ja coolisti? Kokeillaan. Haluatko löytää huulipunan, jonka sävy on 100-prosenttisesti sinulle sopiva? Tässä se on. Tai siis tässä ne nyt ovat. Maybellinen Color Sensational Made For All -kokoelma sisältää seitsemän (hukkasin jo yhden käsilaukkuni uumeniin) huulipunaa, joita on testattu yli 50 eri ihonsävyllä. Punia löytyy sekä satiinisina että mattaisina, minun huulillani on näissä kuvissa klassisen punainen mattapuna Red For Me.

Innostuin näistä punista jo pressitilaisuudessa, mutta siihen vuodenaikaan blogikuvien ottaminen oli haastavaa. Valoa oli päivässä vain muutama tunti ja niihin aikoihin päivästä olin aina töissä. Insta Storyni tapahtumasta aiheuttivat kuitenkin DM-tulvan, joten toivottavasti kiinnostusta aihetta kohtaan löytyy vielä. Nyt ehdin/muistin/viitsin kuvata punat ja kertoa niistä lisää.

Ideana on siis se, ettei itselle sopivaa huulipunasävyä tarvitse enää “sovitella”, vaan tästä kokoelmasta löytää aina täydellisen punan. Väärä sävy voi esimerkiksi saada silmänalukset vaikuttamaan normaalia tummemmilta tai saada ihonsävyn vaikuttamaan jotenkin tunkkaiselta. Ennustan tämän kokoelman Fuchia For Me -sävystä kesän 2019 hittiä. Se sopisi täydellisesti esimerkiksi tropiikkimekkoni kanssa yhteen. Punien sävyt ovat muuten tismalleen samat kuin tuon alla olevan kuvan tarroissa, joten niitä ei tarvitse edes avata nähdäkseen sävyn.

Oma ihoni taittaa selkeästi enemmän keltaiseen kuin punaiseen ja on aika helposti ruskettuva. Ihan oliivi-ihoksi en sitä ehkä sanoisi, sillä talvisin olen kuitenkin vitivalkoinen, mitä en voi sietää. Yritän olla lempeä itselleni, mutta vaalea iho on aina ollut asia, jonka kanssa tuntuu väärältä elää. Rakastuin tähän punakokoelmaan näin palavasti ehkä siksi, koska hiustenvärini vaihtelee ja tahdon, että meikkipussini sisältö sopii aina hiusteni sävyyn. Syksyn lähestyessä tahtoisin taas punaiset tai jopa oranssit hiukset, joten on kiva tietää, että siihenkin tilanteeseen löytyy sopivia punia huulille.

Oletko jo löytänyt itsellesi täydellisen huulipunasävyn? :)