KAUPALLINEN YHTEISTYÖ / OASIS

Bloggaajakollegallani on edustuksessa ihana vaatemerkki. Mikä on tämä brändi ja miksi en ole aiemmin tutustunut tähän? Hyvä kysymys. Brändi on vuonna 1991 perustettu Oasis ja en todellakaan tiedä, miksi olen joskus ohittanut tämän ihan täysin. Ei olisi kannattanut, sillä vieraillessani merkin Showroomilla, löysin vaikka mitä ihanaa. Mutta en tietenkään tahdo vaatekaappiini “vaikka mitä ihanaa”, vaan tehtäväni oli korvata vaatekaapistani ne vaatekappaleet, joita en jostakin syystä käytä ja korvata ne paremmilla. Uunifetapastan äärellä kerroin myös tavoitteestani kasata toimiva vaatekaappi, jossa ei ole hutilyöntejä. Haluatko nähdä, mitä korvasin ja millä ne korvasin?

Nahkahame (Nahka Kynähame) on pehmeää kuin voi. Musta nahka on kauniin mattapintaista, ja hameen malli taipuu niin arkeen kuin juhlaankin. Valitsin alunperin vanhan nahkahameeni mukaan kevätkapseliini sillä ajatuksella, että jos en käytä sitä kahteen viikkoon, luovun siitä kokonaan. Kun tuli päivä, jona tahdoin pukea hameen, se ei mahtunutkaan ylleni. Tämän ei olisi pitänyt olla yllätys, sillä olin 10 kiloa kevyempi, kun ostin hameen. Vaihdoin nahkahameen nyt kokoa isompaan ja eri merkkiseen, mutta myös pituutta tuli lisää. Jopa niin paljon, että tämän käyn lyhennyttämässä, sillä helma on kymmenisen senttiä liian pitkä minun tyyliini.

Näyttävä printtimekko (Hot Tropics Bardot Midi) on ihana väriläikkä yksiväristen mekkojeni joukossa. Vanha juhlamekkoni, joka keräsi aikanaan paljon kehuja, mutta oli ahdistava käyttää, on materiaaliltaan lirua ja se takertuu sähköisenä hanuriini. Uusi taas on kuin ohutta skuba-kangasta ja se pysyy ryhdikkäänä. Vanhan mekon saumat on tehty huolimattomasti, sillä on se on tilattu joskus jostakin kamalasta “kiinakaupasta”, jollaisia en tahdo enää koskaan tukea. Oasis taas on erikoistunut erityisesti näihin kauniisiin ja laadukkaisiin mekkoihin, mekkoja voit selailla täällä.

Trenssitakki (Martini Mac Trenssi) näyttää jo nettikaupan kuvassa täydelliseltä. Vai mitä olet mieltä? Vanha trenssitakkini on malliltaan sen verran tyttömäinen, etten ole käyttänyt sitä kertaakaan! Voitko kuvitella? Ostin takin aikanaan pienissä skumppakuplissa, kun ajattelin, että alan pukeutua tyttömäisemmin. No, enpä alkanut. Ei kannata shoppailla kuin selvin päin. Tämä takki on malliltaan suorempi ja klassisempi, mutta parasta siinä on, että se voisi olla jonkin luksusmerkin valikoimista ja sen hinnassa voisi olla nolla perässä. Tästä vaihdosta olen eniten innoissani.

Mikä näistä on suosikkivaatteesi? :)