• harjoitukset – Joogarutiinini herättivät kiinnostusta ja lupasin palata niihin myöhemmin. Jooga on osa elämääni, vaikka kärsin juuri pienestä tauosta. Joskus harjoituksia tulee tehtyä enemmän, joskus taas vähemmän. Eikä vain joogaa, vaan nykyään myös pilatesta ja barrea, joihin olen tutustunut viime aikoina. Näiden lisäksi teen niska-hartia -harjoituksia, jotta ylävartaloni olisi vähemmän jumissa. Mietin ensin, onko se turhaa, mutta fysioterapeutti sanoi, että harjoituksissa käytettävät lihakset ovat huomattavasti muita lihaksiani paremmassa kunnossa.

  • Yogaia – Teen harjoituksia edelleen läppärini (tai hätätapauksessa puhelimeni) Yogaia-palvelun kautta, johon ostin puolen vuoden jäsenyyden. Blogiyhteistyönä saatu Unelma itsestä -verkkovalmennus, josta pitäisi muuten kirjoittaa pian loppuraportti, antoi kipinän joogaharrastuksen jatkamiseen enkä ole katunut hetkeäkään. Harjoituksia löytyy 15 minuutin lyhyistä jopa 75 minuutin pidempiin ja haastaviin.

  • magnesium-univoide – Olen ollut vannoutunut magnesium-fani jo vuosia. Sain aikanaan Nordic Healthilta vartalovoita, johon tykästyin, mutta nämä uudemmat, laventelintuoksuiset voiteet ovat vielä paremmat. Sain nämä testiin jo useampi kuukausi sitten ja käyttöä on tullut ihan päivittäin. Minä käytän näitä hartioihini, joihin joskus kohdistuu joogassa vääränlaista jännitystä sekä kireisiin rintalihaksiin. Kohta 5-vuotiaalle pikkumiehelle taas käytän JUNIOR-versiota kasvukipuihin jalkoihin.

  • Madaran suihkugeeli – Hikoilun jälkeen käyn suihkussa ja poistan nihkeän fiiliksen raikkaalla suihkugeelillä. Lempparisuihkugeelini on muistaakseni myynnissä miesten tuotteena, mutta rakastan sitä silti! Mintun ja absintin liitto on ihan täydellinen eikä iho jää kuivaksi, sillä geelin pohjana on aloe vera -mehu. Tämä kannattaa googlata!

  • bOblesit joogapalikoina – En ole välineurheilija enkä omista muuta joogarekvisiittaa kuin joogamaton. Nyt kuitenkin keksin kokeilla, josko bOblesilta saadut palikat sopisivat harjoituksiin joogapalikoiden tilanne ja ne ovat täydelliset! Barre-tunnilla tehdään punnerruksia niin, että toinen käsi on palikan päällä. Muillakin tunneilla palikoita on käytetty ja aina olen selvinnyt näiden kanssa. Oikeastihan nämä ovat leluja, joilla lapsi voi vaikka rakentaa “kivisen polun”, jota pitkin pitää ylittää krokotiileja kuhiseva joki tai muuta villiä. Kiva, että näille löytyy käyttöä.

  • kristallitKirjoitinkin jo vähän kristalleista aiemmin ja ne ovat edelleen osa arkeani. Mukanani on töissä tietyt kivet ja harjoitusten aikana pidän lähelläni tiettyjä kiviä. Tällä hetkellä mukanani kulkee ametisti. Ostin ensimmäiset kiveni Embrosé-nettikaupasta, josta löytyy erilaisia kiviä. Minun aloitussettini on Power-kivikokoelma. Ametistin taas sain käsiini eri kautta.

Rauhallista päivää. Muista nauttia hetkestä! :)