Hei, mitäs tää on? Miksi te kaikki ootte täällä meillä ja mun takit on kerätty yhteen rekkiin. Onko niissä jotain vikaa? Väliintulo? Mikä se on? Siis liikaa nahkatakkeja?! Eikä. Pitäähän sitä nyt musta nahkatakki olla. Tässä on klassinen malli, joten tää kestää aikaa. Tää myös sopii ihan minkä vaatteiden kanssa vaan. Kuvittele vaikka farkut tai kukkamekko tai haalari tai ihan mitä vaan. Ja mustahan on sellainen väri, että se on aina muotia ja sopii kaikkiin muihin väreihin.

Ai, tää musta? Tavallaan ehkä unohdin tän, mutta tää on paljon lyhyempi kuin muut ja aivan erilainen muutenkin. Tää sopii ihan erilaisiin tyyleihin kuin pidempi mallia. Jos on vaikka tosi ihonmyötäiset vaatteet eikä tahdo, että vyötärö on piilossa, tää loppuu just hyvään kohtaan vartaloa. Ja hei, pidentäähän tää optisesti jalkojakin!

Tämä seuraava on vaan sellainen kirppislöytö. Nää niitit tuo mustaan nahkatakkiin kivasti rouheutta. Tällä voi tasapainottaa sellaista tosi hempeää asua tai sitten yhdistää tän kokomustaan. Näyttää ihan sairaan hyvältä! Tää on päällä tosi painava ja siks jotenkin tosi turvallinen. Ihan kuin joku halais koko ajan. Tavallaan mulla on siis turvamies koko ajan mukana, koska eihän mua voi lähestyä, kun tää on mun yllä.

Niin tää, tää on joskus ostettu, kun ei mulla ollut mitään hempeempää takkia ja beige trenssi tuntui liian tylsältä. Ostin sitten vaaleanpunaisen mokkanahkatakin. Mutta tässä on ihana, kun nää yksityiskohdat on kullanväriset eikä mitkään metalliset. Tavallaan siis ihan vastakkainen kuin noi mustat, särmikkäämmät takit. Lasketaanko tää muka nahkatakkeihin?

Sitten, kun tajusin, että mokkatakit on ihania, ostin tän keltaisen. Mietipä nyt, musta, vaaleanpunainen ja kirkkaankeltainen on kaikki aivan eri maailmoista eikä mitenkään kilpaile toisiaan vastaan. Tavallaan siis ihan perusteltu hankinta.

Kun noista cropped-mallisista takeista oli äsken puhe sen mokkanahkaisen mustan kohdalla, niin on mulla toinenkin sellainen, mutta tosi erilainen taas kuin tuo musta. Onhan! Vauvansininen on jotenkin söötti väri… Niin, siis on tekonahkaa. Eli muovia, jota mun ei pitänyt käyttää. No hemmetti, myönnän. MULLA ON ONGELMA! Oon ihastunut takkeihin ja unohdan kaikki periaatteeni, kun törmään sopivaan takkiin.

Okei, en osta enää yhtään nahkatakkia uutena enkä käytettynä, ja myyn näistä takeista yhden Zadaassa pois. Mutta minkä? :O