Olisipa muutama päivä lisää viikossa, enemmän paremmin nukuttuja öitä ja runsaasti energiaa tuhlattavaksi. Ylimääräistä aikaa ei todellakaan kuitenkaan ole oman podin äänittämiseen ja siihen uppoaa kuulemma useita satasia rahaakin, joten tyydyin hahmottelemaan mielikuvituspodcastini sisällön, jotta inspiraatio ei mene ihan hukkaan. Ensimmäisen kauden aiheet ja vieraat suorastaan tulvivat näppäimistölle. Mitään sopivia kuvia en tähän täytteeksi löytänyt, joten valitsin pakolliseksi jakokuvaksi autoselfin. Nyt alkaa jo vähän harmittaa, ettei tätä podi-ideaa koskaan toteuteta! Vai miltä kuulostaisivat seuraavat jaksot?

Jakso 1. Pahimmat mokat eli miksi näytin härskiä kuvaa K-marketin kassalle ja miten joskus voi vahingossa käsi eksyä uima-altaassa vieraan miehen housuihin. Vieraana Tunnetila-blogin Nina, megamokien mestari!

Jakso 2. Kämppiselämän hyvät ja tosi hyvät puolet. Kuinka lähellä ystävää kannattaa elää, jos tahtoo säilyttää hyvät välit? Vieraana Polka Dots -Jonna, entinen kämppikseni ja vuokraemäntäni!

Jakso 3. Työhistoriani suodatintehtaalta viestintäpäälliköksi. Vieraana Forbesin “30 under 30” -listallekin päässyt pomoni, joka todisti vääräksi “ei ketään kukaan kotisohvalta töihin soittele” -teorian.

Jakso 4. Suhde omaan kehoon ja ulkonäköön. Vieraana Naked Truth -haasteen aloittanut ja alasti lehdessä poseerannut Tyyliä metsästämässä -blogin Veera.

Jakso 5. Äitiys, sen paineet ja entä, jos ei tahdokaan toista lasta, koska aika ei ikinä kullannut muistoja. Vai pitäkö siihen edes keksiä jokin syy? Vieraana toimittaja, minulle rakas ystävä ja äiti Rosanna Marila.

Jakso 6. Tyylihistoria ja hulvattomimmat trendit blogivuosien varrelta pähkinänkuoressa. Vieraana Nelliina eli toinen yli 10 vuotta blogannut sillisalaattiblogin kirjoittaja.

Jakso 7. Lapsuuden ihastukset ja elämäni suuret rakkaudet. Seurustelusuhteet ja avoliitot, joita en tahdo koskaan unohtaa. Vieraana äitini, joka tuntee miesmakuni niin hyvässä kuin pahassakin.

Jakso 8. Blogimaailman möröt eli pieleen menneet kamppikset ja törkyfirmat. Vieraana härskin mehufirman kanssa taistellut Salla Focus on Favorites -blogista.

Jakso 9. Matkustelu nykypäivänä, kun kaikki ahdistaa, ja kotimaarakkaus kaikissa sen muodoissa. Vieraana suosikkikaupunkini Tampereen oman tyttö ja ns. mansebloggaaja Noora Näppilä.

Jakso 10. Älä usko juoruja! Tositarinat huhujen taustalla. Miksi blogiportaali vain katosi, onko Daniel Wellington kello oikeasti hintansa arvoinen ja mistä Sallan ja Iinan suuressa riidassa olikaan lopulta kyse. Ei vierasta.

Mikä jakso olisi otsikon perusteella kiinnostavin? Todellisia podeja ja omat suosikkini niistä löydät tästä ja tästä postauksesta! :)