Ah, rakas bändipaitani teki paluun kevätkapselin myötä! Printtipaidat eivät oikein ole juttuni, mutta muutama paita on keplotellut tiensä sydämeeni. Tämä on yksi niistä. Yleensä käytän paitaa keltaisten pompulakorvisten kanssa, mutta tämän persikkaisen hiustyylin kanssa se olisi ollut jotenkin liikaa. Kohta edessä on kampaajakäynti, joten tukkatyyli tulee muuttumaan jälleen. Tällä kertaa suuntaan Tampereelle Hallituskadun Session Salon -kampaamoon.

Tampereella on muutakin kivaa odottamassa. Pupukahvilassa pitäisi ehtiä käydä joku kerta ja tietysti yritän aina Tampere-visiitillä ehtiä nähdä Nooraa. Pikkusiskoni ei valitettavasti enää asu tuolla suunnalla, mutta muita ihania tyyppejä löytyy treffattavaksi. Mietin, josko saisin kutsuttua synttärijuhliini ystäviä eri ympyröistä, mutta kaikilla tuntuu jo olevan kalenteri täynnä. Niinhän se on minullakin, mutta olen varma, että löydämme vielä sopivan päivän juhlia.

Ai niin, asiasta kolmanteen! Tein jälleen Matsmartille tilauksen ja huomasin, että paras vartalokuorinta IKINÄ on tarjouksessa. Tästä en voi olla vinkkaamatta. Kuorinnan kilohinta on jäätävä, mutta nyt sitä saa varsin inhimilliseen hintaan. Banaanintuoksuinen kahvikuorinta* on ehdoton suosikkini, mutta tätä löytyy myynnistä myös mansikkaisena*. Vakkaritilauksessani on aina Fairyn tiskitabletteja ja riisiä tai pastaa ja erilaisia kastikkeita kuivakaappiin. Joskus kuitenkin mukaan eksyy jotakin kosmetiikkaakin.

Löytyykö muita hävikkinettikauppaan hurahtaneita? Mitä yleensä tilaat? :)

*kaupallinen linkki