Voi pyhä aikataulukaaos! Vietin viikonlopun vieraana Lohja Spa & Resort -kylpylähotellissa yhteistyön puitteissa ja reissu oli jälleen kerran rentouttava ja varsin tarpeellinen. Nyt kuitenkin tuntuu, että kalenterini räjähtää käsiin ja olisi ehkä pitänyt käyttää viikonloppu suosiolla työntekoon. Tämän viikon viikonloppuna ehdin onneksi kiriä töitä kiinni, mutta tuntuu kurjalta, kun ne painavat koko ajan mieltä. Mitään epämukavaa listalla ei kuitenkaan ole, oikeastaan päinvastoin. Brändit ovat sellaisia, joille tahdon tuottaa erityisen inspiroivaa sisältöä ja sellaisen luominen saattaa viedä hyvinkin paljon aikaa.

Blogin puolelle on toivottavasti jo tämän viikon aikana tulossa luonnondeodoranttitestin kolmas osa, resepti kotitekoiseen superdödöön ja Unelma itsestä -verkkovalmennuskuulumisia. Myös Caps Look -konsultin käynti on herättänyt kiinnostusta ja kattava blogipostaus siitä pitäisi saada valmiiksi pian. Pitäisi suunnitella tulevat synttärijuhlat loppuun ja vaikka mitä. Asukuviakin on parit varastossa odottamassa sopivaa julkaisuhetkeä. Eniten kuitenkin ehkä harmittaa, etten tänä vuonna ehtinyt keksiä mitään aprillipilaa blogiin, vaikka moni odotti sitä. Onneksi tulossa on muuta kivaa sisältöä, kun pääsen taas hyvään tuotantorytmiin.

Mitä postauksista odotat eniten? Nyt olisi kiva saada apua priorisointiin! :)

kuvat: Nina / Tunnetila