Maanantaiaamun selviytymispaketti sisältää Lumenen luomiväripaletin, jonka kaikki sävyt ovat harmoniassa keskenään. Ne sopivat kaikkiin silmänväreihin, koska ovat kauniisti hohtavia, maanläheisiä sävyjä. Kulmat huolitellaan Lumenen puuterimaisella värillä ja ripsiin suditaan kerros Max Factorin mustaa, dramaattisesti pidentävää ripsiväriä. Huulille sivellään L’Oréal Parisin väritöntä voidetta niin, että lopputulos on hohtava. Ihon on kauniin hehkuva eikä meikissä ole moitteen varaa.

Lauantai-illan bilepakettiin taas kuuluu Isadoran luomiväripaletti hänelle, jota ei pelota olla huomion keskipisteenä. Silmämeikki viimeistellään yönmustilla Lumenen tussirajauksilla. Kulmista saadaan näyttävät vahamaisen ja puuterimaisen värin yhdistelmällä Rimmelin kulmapaletilla. Huulet maalataan pinkillä L’Oréal Paris -tyyliin. Kaiken kruunaa tavallisen ripsivärin päälle sudittava L’Oréal Parisin kimalleripsarikerros.

Tahtoisitko voittaa toisen meikkipaketeista itsellesi? Osallistu arvontaan kertomalla tämän postauksen kommenteissa, kumpi paketti olisi enemmän mieleesi ja miksi. Osallistumisaikaa on koko viikonloppu eli sunnuntaihin 3.2. kello 22:00 asti. Arvonta ei ole sponsoroitu, mutta tuotteet on saatu blogin kautta. Voittajia arvotaan kaksi.

Kumpi paketti puhuttelee enemmän? Kerro kommenteissa ja voita haluamasi palkinto! ♥

Edit: Voittajat on arvottu ja heille lähetetään huomenna sähköpostia. Maanantaiaamun selviytymispaketin voitti nimimerkki Marikki. Lauantai-illan bilepaketin taas voitti nimimerkki Minna. ONNEA! :)