Hei sinä siellä. Tiedätkö mitä? Tällaisina aikoina, kun olo on ollut vähän kökkö, kaikki kivat kommentit, joita tänne blogiin jätetään, ovat vähintään kullan arvoisia. Usein tuntuu, että saan tämän blogin lukijakunnalta enemmän kuin mitä sille annan, joten ostin pienen lahjan, jonka nyt arvon blogin lukijoiden kesken. Sain joskus palautetta, miten epäreilua on, kun arvonnat on nykyään lähes aina Instagramissa, joten tässäpä vanha kunnon blogiarvonta. Joko kiinnostuksesi heräsi?

Arvontapalkintona on ostamani Whamisan ihonhoitopakkaus, jonka sisältä paljastuu joulukalenterimainen näkymä pikkulahjoja pienissä bokseissaan. Mukana supersuosittujen Cactus Fresh -tuotteiden lisäksi on muitakin kaktusteemaisia yllätyksiä, joista en tiedä sen enempää. Avasin vain tuon seerumipaketin (en itse pulloa) näitä kuvia varten. Kauniista paketista löydät siis tuon täysikokoisen kosteuttavan seerumin, matkakokoisen kirkastavan kasvoveden sekä matkakokoisen ravitsevan naamion.

Tämä on kuulemma täydellinen ihonhoitosetti kaikille ihotyypeille, ja nämä tuotteet sopivat myös herkälle ja väsyneelle iholle. Kosmetiikassa käytettävällä kaktusviikunalla on paljon yhteistä meille tutumman aloe veran kanssa. Kumpikin on raaka-aineena erittäin kosteuttava ja rauhoittava. Ne myös sisältävät runsaasti erilaisia mikroravintoaineita. Juuri sitä, mitä ihon tähän aikaan vuodesta kirjaimellisesti janoaa.

Näin osallistut Whamisa Cactus Kit -arvontaan:

Kommentoi tätä blogipostausta perjantaihin 7.10.2022 kello 22:00 mennessä. Jätäthän toimivan sähköpostiosoitteen kommenttisi yhteyteen esimerkiksi sille varattuun kenttään, julkaisen voittajan nimimerkin myös täällä blogissa. Kommentin sisällöllä ei niin ole väliä, mutta jos tahdot, voit kertoa vaikkapa syksyn kuulumiset. Tykkään lukea, mitä muiden elämissä on meneillään. Varsinkin, kun itse möllötän sohvalla flunssaisena ja tylsistyneenä.

Palkinnon arvo on n. 70€. Tasapuolisesti arpaonnea kaikille! 🌵

Edit: Onnea Anni! Kommentoin juuri kommenttisi alle ja lähetin sinulle sähköpostia. Kiitos myös kaikille muille osallistujille, ja upeaa syksyä!