7:00 HERÄTYS, ÄITI! Vaikka painaisin torkkunappia, en silti saa torkutella, sillä viereeni kömpii omasta sängystään pieni pörröpää. Teemme aamutoimet piirrettyjen pyöriessä taustalla, pakkaamme reput ja lähdemme hoitoon. Siellä pitää olla yhdeksään mennessä, joten pitää lähteä aika ajoissa matkaan. Varsinkin tällä säällä. Yleensä menemme pulkalla päiväkotiin talvisin, mutta tänään on tiukka aikataulu, joten lapsen isä heittää meidät päiväkodille autolla. Siis autolla, joka on syvällä kinoksessa.

8:00 Nöpsy jää tyytyväisenä päiväkotiin kuten aina. Jos paras kaveri on myös hoidossa, poika tuskin edes malttaa antaa lähtöpusut. Minä lähden kävelemään kohti Framedaa, joka edustaa KEVIN.MURPHYA. Toimin tämän vuoden merkin ambassadorina, joten haluan tietää tuotteista kaiken ja löytyy parhaista parhaat. Arvatkaa, olisiko unelma elää tuolla koulutusstudiolla? Voi kyllä. Seuraava kamppispostauskin on tulossa pian, joten sitä odottelevien ei tarvitse enää odottaa kauaa.

9:00 Helttilä kutsuu, sillä minulle on määrätty verikokeet. Tämä ei ole maksettu mainos, mutta jos haluat työterveyden, jossa oikeasti viihdyt, valitse Heltti! Helttilän sisustus on maailman söpöin. Neulakammoni unohtui koko odotteluajaksi, kun keskityin ihailemaan teevalikoimaa, pähkinäbaaria ja aikuisen väritystehtäviä. Niin, siis Helttilä tarjoaa kahvia ja teetä odottajille eikä mitään kitkerää bensiskahvia, vaan seinällä on jättimäinen Nespresso-kone ja teet oli tilattu Slurpilta. Hoitajat ja lääkärit ovat olleet mukavia, netissä viestinsä on helppoa omahoitajan tai live chatin kanssa enkä vaan nyt keksiä mitään moitittavaa. Melkein jopa odotan seuraavaa kertaa, kun sairastun.

10:00 Lähden Bulevardille kohti Zadaan toimistoa niin, että olen siellä ennen kymmentä. Business-puolen on oltava paikalla 10-16 välillä, minkä vuoksi yleensä tulen aikaisin töihin, mutta tänään aamuni on venähtänyt. Usein teen illalla hommia, jos en ole heti kahdeksan aikaan töissä. Muutenkin somessa tapahtuu iltaisin, joten saatan räpeltää jotakin julkaisuja vielä illalla. Kommentteihin vastaan yleensä vain työaikaan, jotta homma ei lähde käsistä.

11:00 Aamuisin hoidan yleensä sähköpostit ja luon jotakin uutta, sillä olen tuottavimmillani aamuisin. Iltapäivällä taas ajastelen eri kanaviin postauksia, luon segmenttejä, kasaan Pinterest-tauluja tai teen muuta “liukuhihnatouhua”, jota tehdessä iltapäiväjumitus ei niin haittaa, koska duuni tulee niin selkärangasta. Kahvinjuonnin tosiaan lopetin vähän vahingossa kahdeksi viikoksi, mutta onneksi tuo mielenhäiriö meni jo ohi. Mistä lie johtunut.

12:00 Lounastreffit Ninan kanssa Rullassa, joka on auki enää pari päivää. En ollut käynyt Nudgessa pitkään aikaan ja ihastelin, miten se on vuosien aikana kehittynyt niinkin upeaksi myymäläksi. Lopulta ostin jopa uuden huulirasvan toimistolle, kun huomasin, että Nudge myy Hurraw!-huulivoiteita ja vanha Carmex loppui sopivasti edellispäivänä. Lounaan jälkeen kuvasimme hetken ulkona, mistä syntyi tämä blogipostaus.

13:00 Takaisin toimistolla ja töiden parissa. Seuraavien tunteja en käsittele enää tunti kerrallaan, sillä teen sekalaisia juttuja. Välillä, kun aivot menevät solmuun, tuijotan hetken ulos ikkunasta lumimyräkkää. Ylimmän kerroksen toimisto on todella kiva, vaikka siellä välillä on vähän poikamiesboksi-vibat. Kaikella rakkaudella siis.

16:00 Työpäivä pulkassa! Lähden kävelemään päiväkodille päin ihaillen lumista Helsinkiä. Mies on töissä sen verran kaukana, että jos aikoo hakea pojan hoidosta, hänen pitää lähteä töistä todella aikaisin, kun taas minulta ei kestä kovin kauaa kävellä päiväkodille. Yleensä kävelemme päiväkodilta kotiin ja teen ruuan, mutta nyt on tosiaan jo kiire hakemaan pakettia, ettei se vaan lähde takaisin lähettäjälle, joten odottelemme MINImme saapumista ja sen mukana isiä.

17:00 Lapsi kyydissä ajelemme hakemaan Kaisaniemestä pakettia. Toivottavasti uusi epilaattori on yhtä hyvä kuin vanha, joka kesti melkein kymmenen vuotta. Vanha laite toimii vieläkin, mutta vain trimmeripäällä. Epilaattoripää on siis sökönä eikä sille myyty enää varaosia, vaikka kysyi suoraan Philipsiltäkin. Aion vuosien tauon jälkeen vaihtaa taas höylän epilaattoriin, sillä muistan aikanaan, miten karvankasvu väheni radikaalisti, kun jaksoi epiloida aluksi säännöllisesti. Haluaisitteko arvion laitteesta, kun olen ehtinyt käyttää sitä vähän aikaa?

18:00 Ruoka-aika. Ja koska nälkä on kova, lämmitän perheelle Familia Verdeltä blogin kautta saatua tofurisottoa. Kerrankin tarpeeksi mausteista kasvisruokaa! Ei siis tulista, vaan lapsikin tykkää, mutta mausteet ovat todellakin kohdillaan. Lisäsin itselleni vielä nyhtöhernepaloja, mutta niistä ipana ei pidä. Mozzarella sen sijaan on herkkua kaikkien mielestä. Miehellä on jokin oma supervalkosipulinen tomaattikeitto tulilla, joten emme syö samaa ruokaa tänään.

19:00 Aika tehdä iltatoimet. Minun vuoroni nukuttaa poika eli kaivaudun hänen pieneen sänkyynsä peiton alle ja luen iltasadun. Yleensä keksin sen päästäni, mutta nyt meillä on kirjavaihe, joten pääsen helpommalla ja luen valmiin tarinan. Sadun jälkeen suukotellaan, lapsi nukahtaa kymmenen minuutin sisään ja minä lähden Tempurini syleilyyn. Olen niin kiitollinen, että unitouhut sujuvat niin hyvin eikä niistä tarvitse stressata.

20:00 Katselen vielä Netflixistä Dynastian uuden jakson. Samalla, kun käyn vessassa, käyn tarkistamassa, että pojalla on kaikki hyvin. Karri Karvakoipi -kirja on kova sana, joten iltasatukirja pitää olla lähellä yölläkin. Kirja on lahja Nooralta ja Matilta. En saa heti unta, joten kirjoitan kahta postausta eteenpäin ja aloitan yhden uuden luonnoksen. Julkaisen myös arvonakommentit, olethan jo jättänyt omasi tähän postaukseen? Nukahdan vähän kello 22 jälkeen.

Huomenna onkin sitten luvassa vähän kiukkuisempi postaus eli vanha kunnon blogiavautuminen! :D