Hei, löysitkö bugeja blogistani, tökkiikö kommentointi puhelimella tai kiinnostaisiko vain voittaa upea kosmetiikkajoulukalenteri marraskuun viime metreillä? Ehkä kaikkia edellä mainittuja? Toivoisin palautetta, kiitosta, kehitysehdotuksia tai mitä tahansa kommenttia, joka auttaisi tulevaisuudessa koskien tätä uutta blogipohjaani. Postaustahdin hitaudesta ei kannata mainita, tämä flunssailu on pakottanut vanhojen kuvien käyttöön enemmän kuin toivoisin.

Koska kaikki ovat erityisen kiireisiä tähän aikaan vuodesta, kehittelin pienen porkkanan nimeltä kosmetiikkajoulukalenteri, joka ehkä motivoi jättämään bongauksia tai vaikka ihan uusia ideoita kommenttiboksiini. Kalenterin lisätietoja voi katsoa täältä. Kosmetiikkakalenterissa on 24 luukkua ja sen arvo on 139,10€.

Kaikkien kommentoineiden kesken arvotaan kuvien The Body Shopin sponsoroima kosmetiikkajoulukalenteri! Vastausaikaa on vain tiistaihin 27.11.2018 kello 23:59 asti, minkä jälkeen arvon voittajan aamulla ja lähetän kalenterin pikapostilla hänen luokseen vielä saman päivän aikana. Lauantaina saa jo avata ensimmäisen luukun! :)

(Huawei medialainassa)