Viikon paras ilta oli tänään, kun sain kaksi tuntia omaa aikaa. Entinen pomoni kutsui minut kombucha-merkkinsä maisteluiltaan ja aiheeseen vahvasti hurahtaneena, raivasin heti kalenterista tilaa. Hauskaahan oli se, että paikalla oli myös toinen entinen pomoni. Hunajakombucha vakuutti todella, mutta ei mansikka-basilikakaan huono ollut. Ihmeekseni huomasin kuitenkin, että The Good Guysin juomista se perinteinen Sencha Green Tea -kombucha on oma suosikkini ja maustetut versiot tulevat vasta sen jälkeen. Kombucha-historiaani voi lukea täältä, jos aihe kiinnostaa.

Viikon paras herkku löytyi alkuviikosta, kun olin sairaana. Gin-Gins -inkiväärikarkit olivat pehmeinä tuttuja, mutta näitä kovia en ollut ennen maistanut. Tiedätkö, mikä näissä oli parasta? Kun näitä liuotti kiehuvaan veteen, näistä sai ihanan tymäkän flunssajuoman. Flunssaseurana minulla oli Linda Liukkaan kirja tekoälystä lapsille, meillä on tämän sarjan kirjoja jo kaksi. Todella kiinnostavaa materiaalia!

Viikon paras paikkaihastus muistui mieleen, kun kävin Ipanaisella Nöpsyn kanssa ja vein samalla kirppistavaroita sinne, koska sain kirpputorijakson heiltä blogin kautta. Kaikki meidän vaatteet ja kengät ovat ostettavissa huomenna torstaina kello 10:00 Hakaniemen myymälässä. Sieltä löytyy Guccia, Aarrekidiä, Papua, Versacea, Adidasta ja vaikka mitä herkkua useassa eri koossa. Ipanaiselle voisi jäädä hengailemaan tuntikausiksi. Siellä voi juoda teetä, saada kanto-opastusta, shoppailla kaikenlaista lasten tavaraa ja tehdä niitä kirppisostoksia. Parasta on se, että koko myymälä on lapsiystävällinen eli ostoksille voi ja kannattaa tulla perheen pienten kanssa. Heille löytyy oma leikkipaikkakin. Kannattaa ottaa Ipanaisen Instagram-tili seurantaan, jos on lapsia, sillä tämä myymälä on kodikas ja ihan uniikki.

(Eikö ole muuten mieletön kuva? Uskoisitko, etten ottanut sitä järkkärilläni, vaan tällä? Olen rakastunut!)

Viikon paras päätös oli kaivaa kahvakuula naftaliinista, siihen motivoi tämä elämänmuutos. Sen lisäksi aktivoin Yogaia-tilaukseni pitkästä aikaa. Salijäsenyyksiä ja sponsseja tarjotaan joka suunnasta, mutta tiedän itseni. En vaan lähtisi salille, vaikka kuinka suunnittelisin sitä. Kotitreeneistä on hyviä kokemuksia, jopa PlayStationin pelistä. Loppukevennyksenä vielä vuoden 2011 kahvakuulatreenini maailman surkeimmilla kuvilla! :D