Nöpsy nukahti, joten tiedän, että minulla on 45 minuuttia aikaa itselleni. Sen jälkeen, kun ahdistus räjähti käsiini, olen tietoisesti priorisoinut omaa hyvinvointiani muiden asioiden edelle. Lapsi on tietysti ensimmäisenä, mutta tälläkin kerralla sen sijaan, että olisin siivonnut, kirjoittanut blogia, käynyt läpi kirpputoritavaroita tai tehnyt jotakin muuta, minä päätin tehdä keskivartalotreenin.

Aina sanotaan, että äideille ajanpuute on vain tekosyy olla liikkumatta. Se on tavallaan totta, mutta tavallaan ei. Ymmärrän ihan täysin, jos valitsee metrin korkuisen tiskivuoren selvittämisen kotijoogan sijaan. Elämä on valintoja ja nyt minulla on mitta niin täynnä tätä omaa itseäni, että aion tehdä siitä itsestä pienemmän. Kirjauduin siis Yogaia*-joogatililleni, etsin kivalta vaikuttavan 30 minuutin treenin ja napautin tunnin käyntiin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ehdin alussa epäillä Yagaia Core Jooga* -tuntia vain kevyeksi venyttelyksi, kunnes huomaan, että minulla on ihan kunnolla kuuma. Haastan vartaloani ja teen liikkeet kerta kerralta laajemmin ja harkitummin. Tunnen, kuinka venyn koko ajan paremmin. Ainoa kohta ohjelmassa, joka tuntuu pahalta, on suorien vatsalihasten käyttö. Ne ovat tällä hetkellä heikko kohtani, vaikka ei minulla aiemminkaan mitään hyviä vatsalihaksia ole ollut. Säännölliset pilates- ja joogatunnit pitivät kuitenkin perustan kunnossa aikanaan, en vaan osannut silloin arvostaa sitä. Onneksi tästä tilanteesta pääsee vain kohti parempaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Treenin jälkeen olin hikinen ja punaposkinen. Tuntui kivalta treenata omassa olohuoneessa enkä lintsannut kuin yhden liikkeen, jota en huonon lihaskunnon vuoksi vaan pystynyt tekemään. Latasin koodilla seitsemän päivää treeniaikaa tililleni ja mietin, jos tekisin tämän saman joogaharjoituksen joka päivä viikon ajan, voisin jo siinä ajassa huomata edistystäni. Suosittelen kokeilemaan näitä aliarvostettuja kotitreenejäkin, Yogaiaan voit tutustua TÄÄLLÄ*.

Joogailun jälkeen nappasin nämä kuvat ja piipahdin nopeasti suihkussa.  Sitten onkin aika palata Duplo-leikkien pariin ja tietysti toivottaa teidät tervetulleiksi seuraamaan Idealistaan muuttanutta Bebe au Lait -blogiani. Jos 29-vuotiaan kotiäidin, jonka elämä pyörii himpun alle 2-vuotiaan pojan ympärillä, tekemiset, avautumiset, reseptit ja pukeutumiset kiinnostavat pysykäähän linjoilla! 🙂

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(*kaupallinen linkki, oikeanpuoleinen taulu saatu Deseniolta)