Ostin itselleni joululahjaksi käsilaukun ja kirjoitin sen historiasta täällä. Mietin silloin, saako laukun koristetupsu lähtöpassit. Äkkisin kuitenkin, että tupsun voi vaihtaa, kun sain Avonilta blogin kautta kultaisen tupsun. Olin katsellut tätä Instagramissa jo aiemmin ja ihastunut tupsun ideaan. Työpuhelimeni eli iPhonen akku ei kestä yhtään Suomen talvea ja saattaa kului minuutissa(!) pakkasella täydestä 40%. Sen jälkeen se täysin varoittamatta sammuu. Siksi mukanani on aina täyteen ladattu varavirtalähde ja pitkä johto, joka pursuilee taskustani tyylikkäästi.

Tähän tupsuun on piilotettu kolme erilaista “päätä”. Saan ladattua tällä sekä varavirtalähteeni täyteen että iPhoneni joko varavirtalähteestä tai seinästä, jos löydän pistokkeen, johon USB-johdon pään voi liittää. Tupsuongelma ei siis suinkaan nyt ratkennut, vaan tavallaan paheni, kun nyt hyviä tupsuvaihtoehtoja on enemmän. Eihän tupsuista vaan voi luopua! Ajattelin kuitenkin käyttää tupsuja vuorotellen enkä samaan aikaan laukussa kiinni.

Olin aikanaan vähän aikaa sekä Avonin että Oriflamen kauneuskonsulttina ja ahdistelin ystäviäni aina uusien tuotteiden tiimoilta. Se oli hauskaa aikaa, sillä moni kamu hurahti myös kosmetiikkaan ja selailimme kuvastoja aina ennen luentoja alkuja Mattilanniemessä. Avonilta tilasin aina värikosmetiikkaa ja Oriflamelta ihonhoitotuotteet, oheissälää tilasin molemmilta brändeiltä. Voisi luulla, että 31-vuotias ei enää innostu tällaisista, mutta jos luulit niin, olet väärässä. Kyseessä on kuitenkin sama bloggaaja, joka oli lapsellisen innoissaan palautettuaan kandinsa muistitikulla, joka olikin Avonin kaulakoru! Muistatko vielä sen? :D