Viikon paras muistaminen tapahtui, kun olin sairaana ja himoitsin puolukkaista smoothieta, mutta pakastimesta on marjat loppu, banaaneja ei ollut ja materiaaleista oli muutenkin pulaa. Sitten muistin nerokkaan suunnitelmani! Pakastimessa oli “hätäkulho” BärBarista. Olin aiemmin pakastanut yhden Caramel Dream Bowlin ja kolmen minuutin sulatusohjelmalla mikrossa siitä tuli kuin uusi. Hämmennyin, kuinka hyvinä banaanit ja granola olivat säilyneet kannen alla. Nyt pitäisi vaan muistaa ostaa uusi hätäkulho seuraavan kriisin varalle.

Viikon paras kosmetiikkakokeilu pelastaa liian vaaleat meikkivoiteet. Ostin tummennustipat The Body Shopilta, kun löysin Lancomen ihanan meikkivoiteen kosmetiikkavarastostani. Valitettavasti tuon meikkivoiteen sävy on lähes valkoinen eli aivan liian vaalea minulle. Nämä pigmenttitipat on tarkoitettu keskitumman ja tumman sävyn tummentamiseen entisestään, mutta on pakko koettaa, josko näitä vääriä sävyjä voisi pelastaa. Lupaavalta vaikuttaa!

Viikon paras asuste tai asusteet ovat nakkejani koristavat joulusormukset. Näiden hankkiminen taisi noudattaa “jos et voi häivyttää sitä, korosta sitä” -filosofiaa, sillä käteni eivät todellakaan lukeudu kauneimpiin ruumiinosiini. Näiden myötä päätin typerien asioiden ostelun. Tai no, ehkä vielä hankin toimistokoirille joulukalenterin, mutta eihän sitä lasketa?

Viikon paras selviytymissuunnitelma toteutettiin Tokmannilla. Ostan joka talvi termoleggarit/-sukkikset, joita käytän sitten kuorihousujen tai vaikka skinny pantsien alla. Näillä selviää yllättävän kovissa pakkasissa! Hinta ei huimaa päätä, mutta yksi vika näissä on. Ne saisivat tulla vähän ylemmäs, sillä vyötärö on näissä “vain” normaalikorkuinen eli napaan asti. Materiaalikaan ei ole eettisintä mahdollista, mutta ymmärrän kyllä, miksi fleecestä tuli hitti, kun se keksittiin. Näissä on sileä ulkopinta ja lämmin, pörröinen fleece-pinta sisäpuolella.

Viikon paras suunnitelma on mennä Narinkkatorille katsomaan Coca-Colan rekkaa, joka saapuu Suomeen. Saadessani lehdistötiedotteen kiljaisin töissä pienet “herranjumalaenkestäapua”-huudot. Tuonne on pakko muistaa mennä katsomaan. Paikalla jaetaan ilmaisia juomia ja kun ne palauttaa rekkaan, pantti lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen. Siinä on jo yksi syy käydä tänä lauantaina 12-18 välillä Kampissa. Niputan tähän samaan kohtaan vaalean, omenalta ja inkivääriltä maistuvan piparitaikinan, koska Cokis-rekasta ei löydy kuvituskuvaa. Olkoon taikina siis viikon paras joulutuote. :)