Huh, hellettä! Mutta odotapa vaan, kyllä ne viileämmätkin päivät sieltä vielä tulevat ja silloin saa taas pukea nahkatakin ylleen. Jos joku kysyy joskus mottoani, niin kuin ystävänkirjoissa ala-asteella, minun voisi olla: “Paras keli on nahkatakkikeli.” Muuten on liian kylmä tai liian kuuma.

Lähdimme mummulaan viime viikolla ja meillä oli lapsen kanssa molemmilla päällä mustat rotsit. Kuvasin pikkutyypin tyylin sillä välin, kun mies tankkasi auton, ja ajattelin vähän kirjoitella lapsen tyylijutuista blogiinkin. Insta Storyihin tulee paljon kysymyksiä Nöpsyn vaatteista ja asusteista, joten ehkä niitä on ihan hyödyllinenkin kasata yhteen blogipostaukseen.

     

Pieni Hämähäkkimies-fani heitteli mielikuvitusseittejään kadulla ja minä kuvasin. Kesä kuluu meillä pitkälti leggareissa ja farkuissa, se kausi on nyt virallisesti korkattu. Joustavissa farkuissa on se hyvä puoli, että niissä on helppo liikkua, mutta jos kaatuu, sora ei mene heti polvista läpi. Leggarit taas ovat viileät ja mukavat sisäleikkeihin.

Nöpsy ei käytä lyhythihaisia paitoja tai shortseja kuin äärimmäisellä helteelle, joten pitkähihaiset trikoopaidat ovat kesällä kova sana. Materiaaliksi valitaan viileä puuvilla. Kengiksi pitäisi vaihtaa kevyemmät tennarit tai jopa sandaalit, mutta poika kiskoo väkisin joka päivä nuo Wetterit jalkaansa.

Pipoa hän lainaa minulta, jos Molon oma, vähän ohuempi pipo on pesussa. Nahkatakin poika tahtoo ylleen, jos minullakin on, mutta siitä on käytännöllisyys kaukana ja sitä käytetään siksi aika harvoin. Ostin takin Zadaasta käytettynä, joten ei ollut kallis investointi ja tämä on helppo myydä eteenpäin, kun takki jää pieneksi.

 

pipo ja paita – Karl Lagerfeld

aurinkolasit – Polaroid

farkut – H&M

takki – 2ndhand (Zadaa)

kengät – Reima (saatu)

Aurinkolasit ovat tärkeät (tai oikeastaan tärkeimmät) ja ne ostan yleensä Stockan Solaris-pisteeltä. Sain joskus blogin kautta pojalle Polaroidin arskat, joissa on joustavat sangat ja ne ovat meillä päiväkodissa. Ne voi lytätä reppuun tai pudottaa maahan ja ne selviävät. Vain linssit pitää tarkistaa välillä, ettei niissä ole naarmuja. Kaupunkikäyttöön Nöpsy valitsi itselleen Polaroidin pilotit sinisillä linsseillä, koska minulla on samannäköiset. Kaikki aurinkolasit olivat 20% tarjouksessa, kun ostin nämä, joten hintaa jäi enää noin 50€.

Keräsin alla olevaan kollaasiin kevät- ja kesävaatteita, jotka sopivat poikani kaupunkityyliin, jos joku tahtoo ideoita ja inspiraatiota. Osaa tuotteista olen kokeillut ihan käytössä kuten Papun leggarit ja Adidaksen kengät, muista vain haaveilen. 🖤

KOPIOI NÖPSYN KEVÄT- JA KESÄTYYLI