Mulla on heti alkuun tunnustus, joka koskee kenkiäni. Sain pari viikkoa sitten Ecco-merkiltä metallisävyiset herrainkengät, joista kenkiä sovitellessani koko 38 oli liian nafti, mutta valitsemani 39 osoittautui ensimmäisellä käyttökerralla sittenkin liian väljäksi. Mutta mitä teki Iina? Astui kenkien kannat härskisti lyttyyn ja muunsi liian isot kengät juuri sopiviksi pistokkaiksi. Tämä kenkämalli on vieläpä tällä hetkellä supertrendikäs sen lisäsi, että se on mukava ja helppo pukea jalkaan.

Ylemmässä kuvassa kengät näyttävät isoilta jaloissani, mutta ne eivät hölsky yhtään kävellessä tai tunnu muutenkaan liian tilavilta. Kantapääkään ei voisi olla yhtään lähempänä reunaa, ettei se alkaisi hiertää. Mietin ensin, onko uuden kenkäparin muokkaaminen näin jotenkin epäsopivaa, mutta en tahtonut, että kengät jäävät vaille käyttöä, sillä Eccon kengät ovat aivan älyttömän hyviä jalassa. Kaivoin juuri esille myös tämän kenkäparin, joka on odottanut kenkäkaapissa kuivia kevätkatuja.

 

Tämä erään iltapuistoreissun asu on oikeastaan ensimmäinen asu sarjassa, jossa postaan kivoja asuja alla näkyvien silmälasien ympärille. Sellaisia asukuvia toivottiin, joten tartuin ideaan. Tosin toteutus sujuu näköjään aika hitaalla tahdilla. Instagramissa selitinkin jo, että ostin nuo feikkilasit H&M:lta, jotta voin rauhassa sovitella, käyttäisinkö tuollaisia laseja.

Lasien teettäminen omilla vahvuuksilla maksaa ja tietysti myös itse kehykset maksavat, joten en tahdo tilata laseja, jotka eivät sitten yhtäkkiä sovikaan muka mihinkään tyyliin. Ja vaikka saisinkin lasit blogiyhteistyönä, en silti tahdo kotiini laseja, joita käytän kerran viidessä vuodessa, kun voisin omistaa sellaiset, joita käytän viitenä päivänä viikossa. Tällä hetkellä fiilis mallista on hyvä.

toppi – H&M

farkut – H&M

trenssitakki – Katri Niskanen

kengät – Ecco (saatu)

Ensimmäinen asu lasien kanssa on nimeltään “maailman tylsin” – ja se on juuri sen juju. Pue mukavimmat farkkusi, suosikkikenkäsi ja kivoin t-paitasi yllesi ja anna lasiesi olla asusi kiintopiste. Minulla sattumalta kenkieni sävy sopii kehysten sävyyn, mutta miksei sitä voisi sujauttaa ranteeseen vaikka rannerengasta, joka on samaa metallisävyä kuin kehykset? Hienovarainen toisto toimii aina.

Yhdessä kuvassa näkyvä trenssitakki sitoo teoriassa asun yhteen, mutta valitettavasti takki on tällä säällä aivan liikaa. Kerrankin Helsingissä on tyyntä! :D