Hyvät joululahjavinkit, nuo jokavuotiset, paljon odotetut pelastukset! Ei viitsisi joka vuosi ostaa samoja lahjoja, vaikka iskä tykkääkin kirjoista ja kalsareista ja äiti rakastaa vihreitä kuulia. Rakastan lukea lahjaidealistoja, mutta olen vähän laiska tekemään niitä. Tein kuitenkin nyt pienen listan ihan parhaista suosikki-ideoistani.

Nooran tasolle en silti tule koskaan pääsemään, sillä neitonen listasi jo muutama vuosi sitten blogiinsa aivan valtavan määrän lahjaideoita, jotka voi ostaa alle kympillä. Oman listani on vähän sekavampi, mutta myös rakkaudella kasattu. Toivottavasti kolahtaa!

  • rumat jouluneuleet. Aivan MUST tällaisten jouluttajien mielestä, joten kannattaa huomioida, kenelle lahjan ostaa. Kaikki kun eivät arvosta vaatteita, joita käytetään vain tiettyyn aikaan vuodesta muutaman päivän ajan. Hyvät joululahjavinkit eivät ole välttämättä hyviä kaikille.
  • Arctips-huopikkaat lämmittävät jopa kovimmilla pakkasilla ja ne hylkivät myös vettä. Malleja löytyy korkeampia ja matalampia.
  • Yö tai brunssi esimerkiksi Rantapuisto-hotellissa. Jos asuu Helsingissä, pieni irtiotto lähihotellissakin tekee hyvää, mutta jo puolen tunnin ajomatka saa hotelliloman tuntumaan nimenomaan LOMALTA. Täältä voi kurkata, millaista suosittelemassani hotellissa on.

  • BeWooden -puutuotteet. Miesten rusetit ovat kerrassaan mielettömiä! Naisellisempiakin rusetteja on toki tarjolla, samoin lapsille on oma mallisto. Kevyessä rusetissa on elinikäinen takuu ja sen materiaali on trendikäs sekä ekologinen. Tarjolla on myös korttikoteloita, rintaneuloja ja muita asusteita.
  • Glamlin auttaa, jos lahjottavana on ihminen, joka ei ehdi kierrellä meikkiostoksilla, mutta jota aihe kiinnostaa. Etäkauneuskonsultti auttaa päivittämään arkimeikkituotteet, löytämään oikean sävyn huulipunasta tai etsimään täydellisen ihonhoitotuottet. Täältä voi lukea minun kokemukseni konsultaatiosta.
  • Lasten kohdalla en osaa vinkita tiettyä merkkiä, vaikka meillä BRIO- ja Duplo-keskeisiä ollaankin, mutta yritän lyödä läpi suvussamme ajatusta, että lapsi saisi yhden isomman lahjan sen sijaan, että pienempiä lahjoja olisi kasa. Viime vuonnakaan poika ei edes halunnut avata lahjojaan ensimmäisen jälkeen, vaikka jäljellä oli vielä (äidin mielestä) liian iso kasa. Toimisiko tämä teilläkin?
  • Alpan neuletuotteet. Pidempi ylistyspuhe löytyy täältä, mutta lyhyesti voin luvata, että ostamalla Alpan, ostat samalla ikuisen ystävän.

 

  • Pardon my French, mutta VITTU, MITÄ PASKAA -nettikaupan tuotteet ovat mahtavia! Kaltaiseni huonon huumorin ystävät tykkäävät tavallisista käyttöesineistä pienellä jujulla. Jumppakassi, joka olisi täydellinen pikkusiskolleni, on yksi kaupan parhaita tuotteita. Valikoima on suppea, muta sieltä löytyy ihan täydellisiä mukeja ja kortteja, joihin tykästyin erityisen paljon.
  • Anna aikaa. Varsinkin äidit ja isit kaipaavat usein edes muutamaa tuntia täysin itselleen, mutta kiireinen bisneskaveri tai stressaantunut opiskelijakin arvostaa takuulla hemmottelua. Tarkista ensin, mitä mieltä kaveri on hierojista ja jos kokovartalorentoutus ei kuulosta häneltä hyvältä, hommaa vaikka HydraFacial-ihonpuhdistus. Se ainoa kasvohoito, johon uskon!
  • Weecos-verkkokauppa myy melkein kaikkea maan ja taivaan väliltä. Yhdistävä tekijä nettikaupan brändeissä on eettisyys ja ekologisuus. Sivustolta löytyy jouluputiikki, johon on valikoita hyviä lahjaideoita, joten koko verkkokauppaa ei tarvitse kahlata läpi.

Paljasta SINÄ nyt parhaat joululahjavinkit tänä vuonna? :)