Onneksi marraskuu loppuu! On kova ikävä mustia kenkiä ja tämä vaaleanpunaisen valta turhauttaa. Niille, jotka hyppäävät blogin mukaan nyt, tiedoksi siis, että kokeilen elää kapselivaatekaapilla ja olen harjoitellut sitä kuukausi kerrallaan. Käytän kuukauden ajan vain tiettyjä vaatteita ja kenkiä. Projektistani voi lukea lisää KAPSELI-tägin alta.

Joulukuun kapseli tuotti hieman harmaita hiuksia, sillä olen juuri kurssilla, jolla opetetaan rakentamaan kapseli, mutta emme pääse asiaan ennen joulukuun alkua. Tein tämän vielä itse ja suunnittelen sitten tammi- ja helmikuun kapselin ohjeiden mukaan. Tai ehkä vaan muokkaan joulukuun kapselia kesken kuun?

Nämä kuvat otti Veera lounastreffeillämme. Oli kiva nähdä ystävää, kun muutaman viikon ajan on tuntunut siltä, että nukun kolmasosan päivästä, kolmasosan olen töissä ja kolmasosan puen tai riisun lastani. “ITE!”-vaihe on hyvin raskaana päällä eikä äiti todellakaan saa auttaa, koska äiti on tyhmä.

Ensi viikolla olisi yksi vapaapäivä työviikon keskellä, mutta myös koko päivän kestävä workshop ja kirsikkana kakun päällä pikkujoulut. Saatan olla vähän kuitti viikonloppuna. Tajusin juuri, etten ole ehtinyt vielä edes täyttää ipanan joulukalenteria, vaikka huomenna on joulukuu. Äiti tosiaan on tyhmä. Ja ajantajuton.

Jos joku miettii, miksi halusin seisoskella kuvissa nimenomaan roskalavan edessä, niin tunnustan, että ihastuin sen vihreään väriin. Jotenkin pinkki ja vihreä korostavat kivasti toisiaan. Vihreästä tuli mieleen joulukuusi, jota meillä ei vieläkään ole. Olen jotenkin samaan aikaan innoissani joulusta ja kauhuissani, kuinka pian se jo on.

takki – Ted Baker

lakki – KN Collection (saatu)

housut – Katri Niskanen

lenkkarit – Nike

Pimeä vuodenaika ei sovi yhtään luonteeseeni, kun tuntuu, että joku varastaa aikaa eikä päivä kestä kuin muutaman tunnin. En löytänyt varastosta kumpaakaan kirkasvalolamppuani, joilla voisi vähän helpottaa tätä oloa. Yleisestihän tykkään, että Suomessa on neljä vuodenaikaa, mutta pimeys vetää mielen matalaksi. Blaah, nyt jotakin piristystä.

Isovanhemmat kutsuivat pojan yökylään, jotta pääsemme kaksin jonnekin. Mikä sinua piristää tänään?