KAUPALLISESSA YHTEISTYÖSSÄ HP:N KANSSA

Pääsin HP:n tapahtumaan inspiroitumaan kotitulostusmahdollisuuksista osana yhteistyötämme. Sain arpoa yhdelle teistäkin lipun tapahtumaan ja olikin kiva löytää ihmisjoukosta juuri se onnekas, joka nappasi pääsylipun minun Instagram-arvonnastani. Jokaiselle tapahtumaan osallistuneelle tuotiin tapahtuman jälkeen kotiin HP ENVY Photo -tulostin.

Itse tapahtumassa esiteltiin erilaisia pieniä askartelujuttuja, joita on oman printterin avulla toteuttaa. Eipä tullut ensimmäisenä mieleen, että lastenjuhlien karkkikorit tai uudenvuodenhatut pystyisi tekemään itse, mutta mieleni muuttui, kun kokeilin askartelua. Jäin kuitenkin janoamaan lisää, joten jatkoin kotona vielä uutta askarteluharrastustani.

Kotona mietin, miten voisin hyödyntää juuri minulle valittua tulostinta. Tällä tulostimella pystyy tulostamaan korkealaatuisia kuvia valokuvapaperille, joten joulukortit voisin ainakin printata itse tänä vuonna. Halusin kuitenkin hieman haasteellisemman ja näyttävämmän idean toteutukseen. Sitten välähti.

Minun saamani HP ENVY Photo 6234-tulostin (eli tällainen) tulostaa tavallisten A4-arkkien lisäksi mm. hauskoja, tarrapintaisia kuvia. Nämä ulkomuodoltaan Polaroid-kuvia muistuttavat kuvat antoivat minulle idean joulukollaasiin, jonka kokosin meille kotiin seinälle. Näitä on näkynyt Instagramissa jonkin verran, mutta nyt, kun pystyin printtaamaan lähes kaikki kollaasin osat itse, kokeilin kollaasin kasaamista välittömästi. 3D-tulostimella saisi kuusenkoristeetkin ja ripustusnarutkin tehtyä itse, haha!

NÄIN TEET JOULUKOLLAASIN:

  • kaivele esiin kaikista kauneimmat ripustettavat joulukoristeet. Tähän askarteluun sopivat parhaiten kaikista kevyimmät versiot.
  • Osta koristekirjaimet valmiina tai etsi netistä hienoja kirjaimia ja tulosta ne paksulle paperille. Ripusta kirjaimet sen jälkeen nauhaan.
  • Etsi perhealbumista tai tulosta puhelimestasi edellisjoulujen parhaita kuvia tai muita talvisia otoksia sinulle rakkaista ihmisistä tai vaikka perheen lemmikistä. Mikä ikinä virittääkään sinut joulutunnelmaan.
  • Kokoa seinälle jouluinen kollaasi yllä mainituista elementeistä. Kuvia voi kiinnittää joko kirjainnauhaan, kaksipuoleiselle teipillä tai sinitarralla seinään tai jos on tulostanut tarrapintaisia kuvia, ne voi tällätä suoraan oikeille kohdille

HP:n uusin innovaatio on laadukkaiden tulostinten, jotka tulostavat kuvat suoraan älypuhelimesta HP-sovelluksen kautta. lisäksi Instant Ink -palvelu. Tiedätkö tunteen, kun ajattelet tärkeän projektin pelastuneen, koska kotona on tulostin, mutta kun alat printata, muste onkin lopussa ja paperille tulostuu epämääräistä tuhnua? Sellainen draama on mahdollista välttää, sillä älykäs tulostin tilaa puolestasi uudet musteet jo siinä vaiheessa, kun muste ei ole vielä ihan finaalissa.

Instant Ink -palvelua käytetään kiinteällä kuukausimaksulla ja sen avulla voi säästää jopa 70 % musteen hinnasta.  Pienin kuukausimaksu on vain muutaman euron ja siihen sisältyy jo useita kymmeniä sivuja tulosteita. Palveluun kuuluvat alkuperäiset HP-musteet eli hinnansäästö ei tule mistään halpismusteesta. Tulostin tilaa musteet puolestasi automaattisesti ja ne toimitetaan kotiovellesi. Kuukausimaksu on kiinteä ja siihen sisältyvät mustepatruunat sekä toimituskulut. Kuukausipaketin suuruutta voi säätää netissä ja sen voi peruuttaa milloin tahansa. Tarkempia tietoja palvelusta voi lukea tältä sivulta.

Nyt, kun tulostin osaa tilata musteet, se voisi muistuttaa tulostamaan niitä tärkeimpiä kuvia useammin!♥