Löysin jonkun maailman turhimman artikkelin, jonka tietysti heti klikkasin auki. #storyofmylife Otsikko “15 asiaa, joita aikuisella naisella ei tulisi olla kotonaan” vaan kiinnosti liikaa. Aikani kuluksi kävin jokaisen kohdan läpi ja mietin, pitääkö se paikkansa omalla kohdallani. Omia kokemuksia saa jakaa kommenttiboksissa, tässä tulevat minun vastaukseni.

1. FUTON. Artikkeli väittää, että iän myötä tulisi valita joustavampi sänky. Minä tein juuri toisin, sillä vaihdoin ylijoustavan halpissänkyni Tempuriin. Vieressäni voisi vaikka pomppia aikuinen mies eikä se häiritsisi unta. Selkäkivut katosivat meiltä molemmilta heti, kun vaihdoimme sängyn tukevampaan.

2. VÄLIAIKAISET HUONEKALUT. Näitä kyllä löytyy! IKEA-laatikostot makuuhuoneessa nyt vaikka heti aluksi. Samoin olohuoneen valkoiset nahkanojatuolit saavat lähtöpassit heti, kun rakastun toisiin. Toisaalta niiden malli on hauska ja ne olisi kiva verhota, mutta en tiedä, kuinka helppoa ja edullista se on.

3. TV-TASOT. Yritin hankkia tällaisen edellisen muuton yhteydessä, en saanut lupaa. Ja hyvä niin, sillä olen alkanut inhota tv-tasoja. Tai no, en inhota, mutta en tahtoisi sellaista kotiini.

4. TAIDEJULISTEET ILMAN KEHYKSIÄ. Metsään meni jo taidejuliste-kohdassa. Metrokartat ja muut, en harrasta, vaikka ne sopivatkin muihin koteihin. Minä kun en oikein osaa ripustaa mitään järkevää seinille.

5. JALALLISET LOISTELAMPUT. Piti hetki miettiä, mitä tällä tarkoitetaan, mutta ei, sellaisia minulta ei löydy kotoa. Jalkalamppu ja lapsi on muutenkin aika riskialtis yhdistelmä.

6. PUULATTIA POSTIMERKIN KOKOISELLA MATOLLA. Ensin oli, nyt ei ole. Kohta tosin on ehkä taas, sillä tarpeeksi isoja mattoja on vaikea löytää, ellei niistä tahdo taas pulittaa useita tonneja ja nyt priorisoin muualle. Toinen sohvakin menee ökymaton edelle.

7. HALVAT LAKANAT. Vallilalla ja Finlaysonilla mennään. Suosikkimateriaali oli satiinipuuvilla, mutta houkuttelisi kyllä kokeilla pellavalakanoita. Ne vaan näyttävät kovin karheilta.

8. PETAAMATON SÄNKY. Löytyy ihan joka päivä! Jos jossakin asiassa olen saamaton, se on juurikin tämä.

9. MUOVIASTIAT. Koska perheessä asuu 3-vuotias, muovisia astioita löytyy. Säilytysastioissa tosin vaihdan muovisia pois ja esimerkiksi Pyrex valtaa hyvää vauhtia keittiötämme.

10. RIHKAMAKEHYKSET. Ne taisivat jäädä lukioaikaiseen asuntooni Tampereelle. Oi, niitä aikoja, kun oma koti sisustettiin tavaralla, jota löytyi kaupasta nimeltä Europe House!

  

11. AKSENTTISEINÄT. Pakko tunnustaa, että makuuhuoneemme yksi seinä on maitokahvin sävyä, kun muut ovat valkoiset. Se ei tosin ollut meidän päätöksemme ja seinä tuo jotenkin kivasti lämpöä.

12. OPISKELUAJAN SEIKKAILUIDEN SHOTTILASIT NÄYTILLÄ. Poissa! En muista, missä muutossa myin ja jakelin pois, mutta onneksi ei tarvitse muuttaa niitä enää koskaan.

13. TYHJÄ TAKANREUNUS TAI KIRJAHYLLY. Äläpä kiroile! Tyhjä kirjahylly on painajaiseni. Samoin se, että joku ostaa kirjahyllyyn kirjoja “koristeeksi”. Kirjat pitää valita tarkoin ja ne myös luetaan.

14. TEKOKUKAT JA -KASVIT. Ei löydy. Aidot ovat kumma kyllä pysyneet nyt hyvin hengissä. Paitsi se jukkapalmu, joka mätäni.

15. SOHVAN MUKANA TULLEET KORISTETYYNYT. Nyyh, sellaisia ei tullut! Tämän hetkiset joulutyynyt voi kurkistaa tästä postauksesta.

Psst! Kuvituksena on kuvia viime kuulta, siksi edellisen kapselin vaatteet. Kuvat otti Veera. Huivi saatu Alpalta ja laukku Zalandolta. Pipon teki ihana, ihana blogini lukija!♥