KAUPALLINEN YHTEISTYÖ / ELLOS

*MAINOSLINKKI

Meidän makuuhuoneesta tuli viileä ja keväinen, kun vaihdoin sinne *Heaven Apple -pussilakanat. En pidä yhtään sisustamisesta, mutta rakastan erilaisia pussilakanoita. Ihanan edulliset pussilakanat löytää Ellokselta ja ne kestävät käytössä pitkään. Ero kalliisiin pussilakanoihin on usein langantiheydessä, mutta en ole ainakaan huomannut, että edullisemmat lakanat hapertuisivat jotenkin nopeammin tai olisivat muutenkaan laadultaan moitittavia. Joissakin asioissa panostan mielelläni kalliimpaan, mutta petivaatteiden kohdalla ei ole ollut tarvetta.

Viikonlopun kohokohtiin kuuluu lukuhetki viileissä lakanoissa. Evääksi keitetään kupillinen kahvia, joka juodaan fiiliksen mukaan joko mustana, kermatilkalla tai kauramaitovaahdolla. On luksusta uppoutua hyvään kirjaan ja seilata sen mukana merille tai imeytyä rikosmysteerin pyörteisiin. Hups vaan, ja kahvikuppi on tyhjä. Tohtisiko keittää uuden vai onko pakko tehdä välillä jotakin tuotteliasta? (Ei, sunnuntaina ei todellakaan ole pakko tehdä yhtään mitään.)

Joko tekee mieli sukeltaa lakanoihin? Nämä *Heaven Apple -pussilakanat toimitetaan samasta kankaasta valmistetussa puuvillapussukassa. Käytän sitä usein matkoilla pyykkipussina, lakanoita en siinä jostakin syystä osaa säilyttää. Tämä omenainen pussilakanasetti (eli pussilakana ja tyynyliina) maksaa täyteen hintaan himpun alle 20€, mutta alekoodillani IINAMARCH23 saat uutena asiakkaana 33% alennusta ensimmäisen ostoksesi kalleimmasta tuotteesta Ellokselta. Lisäksi samainen koodi antaa alennetuista hinnoista 5% lisäalennuksen. Koodi on voimassa maaliskuun ajan ja se kannattaa hyödyntää, jos mielessä on ollut jotakin kalliimpaa ostosta.

Tutustu *Apple Heaven -pussilakanoihin vaaleansinisinä, keltaisina tai persikkaisina! 🍑