On glitterkorkoja, tupsuhäntäpupuja, klassisia korkkareita ja vaikka mitä muuta. On huiveja ja laukkuja. Kamalasti kaikkea! Kuvasin eilen Zadaa-sovellukseen myyntiin asusteitani ja vielä olisi kassitolkulla vaatteita jäljellä. Jos jättää kesävaatteet, joita tähän aikaan vuodesta ei oikein osteta, pois laskuista, vaatekasa on ihan mahdollinen naputella myyntiin.

Harmi vaan, etten ehtinyt tehdä sitä tämän päivän aikana, sillä keskiyöhön asti toimituskulut ovat ilmaiset Suomen sisällä. Puolet asusteistani on jo ostettu, myyntivauhti on siis huima. Kiitos kaikille, jotka auttavat tekemään tilaa asustekaappiini ja eteisen lattialle. Tuntuu hyvältä hankkiutua eroon sellaisesta, mitä ei enää käytä.

Minut löytää silmäikonin takaa Zadaa-sovelluksesta. Huomenna keskitytäänkin sitten kirjoihin. En malta odottaa! :)