Kamala, miten pimeää ulkona jo on! Synkissä fiiliksissä postailen siis “synkän” pikkujouluasunikin. Pidin vuosikymmeniä kokomustia asuja niin tylsinä, etten pukeutunut niihin oikein koskaan. Nykyään olen hyvin eri mieltä. Sukkikset menivät vaihtoon vielä ennen lähtöä, kun vihdoin löysin ohuet juhlasukkikseni. Noita Schollin sukkahousuja käytän töissä, sillä ne ovat kevyesti tukevat ja parantavat verenkiertoa. Ei tunnu illalla niin pahalta, vaikka on istunut toimistolla koko päivän.

Latasin juuri kasan kenkiä, laukkuja ja muita asusteita Zadaa-sovellukseen myyntiin. Siellä on vielä tämän ja huomisen ajan Purple Weekend eli Suomen sisällä ilmaiset toimitukset Zadaa-paketilla. Ajattelin laskea hintoja vähän joka päivä eli kannattaa tykkäillä mun tuotteista, niin saa ilmoituksen heti, kun lasken hintaa. Kamalan kauan ei kuitenkaan kannata odottaa, ettei joku muu ehdi ensin.

   

toppi – Guess by Marciano

korvikset  – Mine Güngor (saatu)

shortsit – Sonia Rykiel pour H&M

kello – Timberland (saatu muotikellot.fi)

Tuota viininpunaista Jennifer Lopezin nimikkokynsilakkaa ostin aikaan usemman pullon varastoon, sillä pelkäsin, että se on kausituote enkä löytäisi enää yhtä hyvää sävyä. Samaa sarjaan myytin huulipuniakin, mutta sen olen hukannut. Pakko käydä vielä kaikki laukut läpi kerran ennen kuin postitan ne, sillä ei olisi ensimmäinen kerta, kun lähetän meikkejä jollekin, joka ostaa minulta laukun. Kamalan noloa!

Kirjoitin juuri vähän aikaa sitten Instagramissa, kuinka käytän nykyään pelkästään mieheni isoja kelloja. Timberlandin kello, jonka ostin hänelle joululahjaksi, on ihan hitti, kuten myös Timberlandilta aikaisemmin saatu kello. Täksi jouluksi sain uuden, siromman Lansdowne-kellomallin, joka on suunniteltu naisellisempaan tyyliin. Tuskin tähän asuun olisi iso ja ruskea nahkakello sopinutkaan, mutta korumaisempi musta on ihan nappivalinta.

Yhteistyössä muotikellot.fi kanssa sovimme myös, että yhdestä adventtikalenterini luukusta löytyy teillekin kaunistusta ranteeseen eli jos kelloni ihastuttaa, kannattaa kurkkia joulukuussa adventtisunnuntaisin blogiini. Mutta hei, mitä te tahtoisitte voittaa adventtikalenteri luukuista? Lahjakortteja, kosmetiikkaa, sisustusjuttuja, leluja lapsille, arjen käyttöelektroniikkaa vai mitä? :)