KAUPALLINEN YHTEISTYÖ / DIDRIKSONS

Miten ihanaa, että lumet ovat sulaneet ja puissa alkavat silmut vihertää hennosti. Oletko valmis pieneen kevätmuotikatsaukseen suosikkiulkoiluvaatebrändiltäni? Aloitetaan siis parhaasta! Didriksonsin kevätmuoti on tänä vuonna sporttisten elementtien ja romanttisten sävyjen kiehtova yhdistelmä. Malliston ehdoton tähti oli pakko tilata heti, kun se ilmestyi myyntiin. Tämä ihanuus on lähes kaikkialla loppuunmyyty. En kyllä ihmettele, Tora-anorakin beigen, yönsinisen ja ruusunpunaisen yhdistelmä on upea. Otin tämän itselleni vähän isommassa koossa, jotta anorakki on selkeästi oversize-henkinen.

En ole aiemmin oikein ollut anorakkien perään, mutta myönnän ihastuneeni nimenomaan Toran väritykseen. Tämä tuntuu parhaalta ratkaisulta tuuliseen säähän, viileään kesäiltaan tai yllättävään tihkusateeseen. Tiedäthän, sellainen kevyt turvavaate, joka voi kulkea aina repussa mukana. Ai niin! Rakastan, miten tässä on niin paljon heijastinpainatuksia. Niiden ansiosta tällä voi lenkkeillä, kun syysillat alkavat pimentyä.

Tilde-takki taas on funktionaalinen järkivalinta uudesta mallistosta. Tämä tuli heti lopputalvesta käyttöön juoksutrikoiden kanssa, mutta toimii takuulla myös farkkujen parina siistimpänä kaupunkitakkina. Juoksutakkina tykkään tästä siksi, että trikoot tai leggarit eivät vieläkään ole housut enkä halua takamukseni vilkkuvan Töölönlahdella. Siksi takaa pidempi takkimalli oli minulle täydellinen valinta. Takki on täysin tuulen- ja vedenpitävä. Sävynä minulla on Light Beige, joka tulee näyttämään vielä upeammalta pienen päivetyksen kanssa. Eilinen 18 kilometrin lenkki sai jo osan kalpeasta olemuksestani piilotettua ja heti on jotenkin raikkaampi olo. Olen takuulla viimeinen ihminen tällä planeetalle, jonka mielestä rusketus näyttää iholla hyvältä.

Eräs alaosaidea Tilde-takille ja Tora-anorakille on Liv-hame sävyssä Dark Night Blue. Kuinka nerokasta tuoda myyntiin hame, jonka alla on shortsit! Helsingissä elävänä joudun usein suoraan alhaalta ylös puhaltavan merituulen uhriksi, kun tuulenpuuska tempaisee helmat korviin. Tämä hame on malliltaan sellainen, ettei se nouse helposti tuulen takia, mutta shortsit pitävät myös huolen siitä, ettei hame niin sanotusti hilaudu korviin kävellessä. Se kun on varsinkin meidän päärynävartaloisten ongelma kynähameiden kanssa. Hameen takana on kuminauha parantamassa istuvuutta.

Kolahtaako Didriksonsin kevätmuoti tänä vuonna värimaailmaltaan sinuun? :)

Psst! Lasten välikausimuotia löydät tästä postauksesta.