No vautsi, mikä myrsky tänään oli! Salamat löivät vaakatasossa halki taivaan. Puita kaatui ja lasejakin kuulemma putoili Sanomatalosta. Aika hurjaa! Kävimme Ninan kanssa tänään ulkona kahteenkin eri otteeseen ja nyt naurattaa, sillä jos olisin ollut samassa paikassa Teatterin edessä kuvattavana varttia myöhemmin, olisi taivas revennyt niskaani. Aiemmin päivällä järjestetyissä laivabileissä ei vielä paljon myrskynmerkkejä näkynyt. Oli kuuma ja ihmiset odottivat, että Flow starttaa toisen festaripäivänsä.  Iltaa kohti nousi kuitenkin pahaenteinen tuuli.

 

Myrskyhän ei ollut yllätys, mutta sen lujuus vähän oli. Valitsin korunikin iltaa ajatellen jo päivemmällä, mutta salama olisi voinut olla vielä kuvaavampi. Jälkikäteen on helppo jossitella. Myrskypilvi-aiheisen korvakorun minulle teki Nunu, joka askarteli korvikselleni kaveriksi toki myös toisen korvakorun. Minusta vaan tuntui, että tämä pääsi oikeuksiinsa parhaalla mahdollisella tavalla yksinäisenä. Jos korvikset ihastuttavat, klikkaa tästä Instagram-tilini seurantaan, sillä arvonta olisi suunnitteilla ihan lähipäiville.

mekko – Chiara Forthi (saatu)

laukku – Kenzo

korvakoru – Nunun tekemä

aurinkolasit – Karl Lagerfeld (saatu)

kengät – Couleur Pourpre (saatu)

Myrsky toi tuhojen lisäksi mukanaan ihanan viileyden. Tänä yönä nukun sikeästi ja muutenkin hyvin, tiedän sen jo nyt. Viileä makuuhuone on ihan pakollinen, jotta saan nukuttua. Talvellakin pidän välillä salaa ikkunaa auki makuuhuoneessa. Siihen asti ainakin, kun joku alkaa pohtia, miksi nenänpää sinertää jo. Nyt läppärin kansi kiinni ja pää tyynyyn, ennen aamua ehtii nukkua vielä monta tuntia. Kauniita unia! :)