Kynähameesta saattaa tulla mieleen toimistoasu, jossa on valkoista, mustaa ja (jos oikein hullutellaan) vähän sinistä. Totuus voi kuitenkin olla toinen. Ostin Noisy Mayn värikkään raitahameen salamana, kun törmäsin siihen. Haaveilin käyttäväni sen yläosana syksyllä löysää neuletta, mutta hame pääsikin yllättäen käyttöön osana kesäisempää asua. Nämä kuvat todistavat, etten ole ollut ihan sohvaperuna, sillä nuo treenitopin jättämät rusketusrajat ovat jäätävät. Filtteröin suuren osan rusketuksestani pois, jotta rajat eivät niin häiritsisi kuvissa.

toppi – Guess by Marciano

hame – Noisy May

laukku – Kenzo

kengät – Nike

Ihana, kun asussa ei ole mitään saatua, mutta tiedättekö mitä? Jotakin minun on tunnustettava. Kaikki asuni osat paitsi silkkitoppi on ostettu käytettyinä! Kirppishaukkailuni on noussut aivan uudelle tasolle enkä oikein ostele nykyään enää uutena juuri mitään. Viikonlopun toisesta Blockfest-asustanikin on puolet käytettyinä ostettu. Löysin Evelinan ja Puman yhteistyömalliston hameen ihan tuurilla ja ehdin ostaa sen ennen muita faneja. Hintaakaan ei ollut juuri yhtään! Ihan mahtava munkki kävi.

Mikä on paras kirppislöytösi? Nyt saa brassailla ja leijua! :)

(kuvat minusta: Nina / Tunnetila)