Jos rakastat sadepäiviä, pidät luultavasti muutenkin vedestä ja koet sen rauhoittavana elementtinä. Kesäsade auringon paistaessa virkistää, mutta synkässä sadepäivässä on vaan sitä jotakin.

Jos rakastat sadepäiviä, saa sininen väri sydämesi luultavasti sykkimään vähän kovempaa. Sinitarran, farkkukankaan ja mustikan sävyt oikeastaan rauhoittavat kaiken sykkimisen keskellä.

Jos rakastat sadepäiviä, saatat pitää myös kumisaappaista ja oikein toivoa jonakin aamuna, että ulkona olisi paljon lätäköitä.

Jos rakastat sadepäiviä, osallistu korvakoruarvontaan TÄÄLLÄ. Minun koruni ja arvontapalkintokorut teki taitava Nunu. Osallistumisaikaa on vain tämä päivä, joten toimi nopeasti.

Jos rakastat sadepäiviä, omistat ehkä kattavan teevalikoiman. Vai oletko ehkä kahvikissa kuten minä? Joka tapauksessa lämmin juoma on hyvä pari kolealle ilmalle.

Jos rakastat sadepäiviä, tallenna tämä nettisivu kirjanmerkkeihisi. HETI. Työtkin sujuvat jouhevasti, kun kuulokkeista ropisee sadepisaroita ja aivot pääsevät syvemmälle keskittyneeseen tilaan.

Luvassa on kuulemma lämmin ja aurinkoinen viikko, joten koetan imeä voimaa näistä kuvista. Ehkä teippaan kylmäkallet paitani alle ja vaan sinnittelen. ;)