KAUPALLISESSA YHTEISTYÖSSÄ NIVEAN KANSSA

Vihdoinkin! Pidempään blogiani lukeneet tietävätkin, miksi fanitan NIVEA-ihonhoitotuotteita ja miten ne pelastivat ihoni. Muille se selviää tässä postauksessa. Pääsin mukaan NIVEAn blogiyhteistyökampanjaan, jonka tähtenä loistavat uudet Cellular Perfect Skin -tuotteet. Sarjan tuotteista voi lukea lisää NIVEA-sivustolta, mutta minä annan teille kohta kymmenen syytä tutustua sarjaan. Pähkinänkuoressa suosittelen sarjaa, sillä se korjaa ihoa pidemmällä ajalla, mutta samalla saa ihon optisesti parempaan kuntoon niin, että tulokset näkyvät heti, kun päivävoide on levitetty iholle. Oletteko valmiit kuulemaan lisää?

10 syytä vaihtaa NIVEA Cellular Perfect Skin -sarjaan:

1. Hinta. Kukapa ei tahtoisi löytää toimivia ihonhoitotuotteita ilman, että niiden litrahinta saa haukkomaan henkeä? Katselin tämän sarjan tuotteiden hintoja parissakin eri paikassa ja ne kieppuivat 15 euron paikkeilla. Alennushaukka-Iina vinkkaa muuten, että kannattaa aina katsoa Tokmannilta, jos on ostamassa kosmetiikkaa. Siellä on joskus ihan mielettömästi edullisempaa kuin muualla!

2. Hygienia. Olen jo pitkään miettinyt, mikä on syynä, kun kaikkia kasvovoiteita ei pakata pumppupulloihin? Useampikin kosmetologi on hämmästellyt kanssani voidepurkkeja, joista sitten lääpitään sormella tuotetta ja parhaassa tapauksessa samaa voidepurkkia lääppivät perheen äidin lisäksi vielä isä ja muutama tytärkin. Harva kuluttaja kun käyttää spaattelia voiteen ottamiseen purkista. Tästä syystä pumppumekanismi saa minulta erityistä kiitosta!

3. Nopeat tulokset. Sarjan sävyä antava päivävoide on ehdoton lempparini tästä sarjasta. Voiteen tehoa kuvaamaan otin klassiset ENNEN- ja JÄLKEEN-kuvat, jotka löydätte tuosta alta. Ensimmäisessä kuvassa olen juuri puhdistanut kasvoni ja seuraavassa kasvoille on levitetty kaksi pumppausta sävyttävää fluidia. Aika huima ero, eikö? Iho näyttää tasaisemmalta, jopa hieman päivettyneeltä ja paljon raikkaammalta. Näkyviä parannuksia ihon sävyssä luvataan neljässä viikossa, niistä en valitettavasti osaa sanoa vielä mitään.

4. Anti-age -ominaisuudet. Ai, olet vasta 25-vuotias eikä aihe kosketa sinua? Väärin. Nyt on korkea aika alkaa miettiä huomista pidemmälle! Et menetä mitään, vaikka vaihdat perusvoiteesi voiteeseen, joka pitää ihostasi parempaa huolta. Näiden tuotteiden ikääntymisen merkkien ilmestymistä hidastava vaikutus on pääasiassa magnoliauutteen ansiota. Uutteen kerrotaan nopeuttavan ihosolujen uusiutumista, sen korkean antioksidanttipitoisuuden ansiosta ihon ikääntymisprosessi hidastuu.

5. Yhdisteltävyys. Yöseerumi ei riitä näin kevättalvella iholleni sellaisenaan, vaan ihoa alkaa kiristää, joten sen päälle voi levittää oman suosikkiyövoiteensa. NIVEA Creme toimii hyvin tähän hommaan, mutta niin toimii mikä tahansa muukin yövoide. Yöseerumi on muuten tärkeä osa ihonhoitoa, sillä se sisältää tehostetun määrän ihon ihon väriä tasoittavaa Lumicinol-ainesosaa. Palataan siihen kuitenkin kohdassa 8.

6. Kokonaisvaltaisuus. Siitä, mihin päivävoide iltapesulla lopettaa työnsä, jatkaa yöseerumi työtä aamupesuun asti. NIVEA Cellular Perfect Skin -sarjaan kuuluu kosteusvoide, joka toimii myös sävyttävänä päivävoiteena, yöseerumi, jonka homma on pumpata ihoon vaikuttavaa ainetta oikein kunnolla, ja silmänympärysvoide, joka hoitaa silmien alueen herkkää ihoa sekä häivyttää silmäpusseja ja tummia silmänaluksia valoaheijastavilla pigmenteillä. Tästä ominaisuudesta kerron lisää kohdassa 9.

7. Aurinkosuoja. Päivävoiteessa itsessään on aurinkosuoja kuitenkin vain 15, joten tämän päälle voi hyvin levittää  kerroksen kasvojen iholle tarkoitettua aurinkosuojavoidetta tai vaikkapa puikkomuotoista aurinkosuojaa, jota voi sipaista poskipäihin ja nenälle. Jos edellisessä kohdassa mainitut maksaläiskät huolestuttavat, aurinkosuoja on iholla aivan ehdoton!

8. Luminicol eli B-resorsinoli. Hyaluronihapon ja kollageenin aikakaudella suhtaudun aina suurella mielenkiinnolla johonkin uuteen. Kehon hormonaaliset muutokset (kuten raskauden, hormonaalisen ehkäisyn käytön tai vaihdevuosien sekä UV-säteilyn aiheuttamat pigmenttimuutokset) aiheuttavat yliaktivoitunutta entsyymitoimintaa, mikä taas näkyy iholla epätasaisuutena ja esimerkiksi maksaläiskinä. Luminicol on siitä “viisas” ainesosa, että se aktivoituu toimimaan vain niissä ihon kohdissa, joissa ensyymitoiminta on yliaktivoitunutta. NIVEA Cellular Perfect Skin -sarjan tuotteet sopivat siis hyvin iholle, joka tarvitsee kosteutta ja tavoittelee samalla tasaisen kaunista ja heleää pintaa.

9. Silmänympärysvoide. Luen paljon kauneudesta kiinnostuneille suunnattuja keskusteluja netissä ja järkytyn aina, kun joku 30-vuotias miettii, joko olisi aika ostaa silmänympärysvoide. Oikeastihan on jo melkein myöhäistä, sillä siinä vaiheessa, kun alkaa meikata säännöllisesti ja puhdistaa ihoa säännöllisesti, joutuu herkkä silmänympärysiho koetukselle ja sitä olisi hyvä alkaa suojata. Niinpä minä olen käyttänyt tuota taika-ainetta 12-vuotiaasta enkä kadu hetkeäkään. Tämän sarjan voide sisältää kevyen valohohdepigmentin, joten jos silmänalukset eivät ole kovin tummat, ei tämän lisäksi välttämättä tarvitse käyttää valokynää.

10. Luotettavuus. Tämä syy on hyvin henkilökohtainen, mutta päätin heti, kun kuulin päässeeni mukaan kampanjaan, että kirjoitan yleisten suositusten lisäksi myös tästä. Ihoni räjähti rumaan kuntoon ja vähän häpeillen kirjoitin suunympärysihottumastani blogiini. Siinä vaiheessa etsin vasta parannusta ja jaoin vinkkejä ihottuman piilotteluun. Olin jo varaamassa aikaa ihotautilääkärille, kosmetologille tai kenelle tahansa, joka voisi auttaa, kun sain vinkin, että kokeilisin jotakin ei-luonnonkosmetiikkasarjaa, johon olen aina luottanut. Tarkka sanamuoto oli itse asiassa, että minun kannattaisi kokeilla käyttää viikon verran “jotakin perusniveaa”.

Nappasin siis kokeiluun valkoisen NIVEA Soft -voidepurkin, jolla puhdistin ihoni aamuin sekä illoin ja jota käytin lisäksi sekä päivä- että yövoiteena. Voide oli ainoa, mitä käytin iholleni. Hiljalleen lisäsin käyttöön muitakin NIVEA-tuotteita ja ihoni rauhoittui. Lopulta näppylät katosivat kokonaan. Koko parantumistarinan voi lukea täältä, mutta punainen lanka on se, että tämän klassikkomerkin tuotteiden avulla ihottumani lähti eikä se ole enää palannut. Tällä hetkellä käytän sekaisin kahta ihonhoitosarjaa ihoni tarpeiden mukaan ja toinen niistä on NIVEA. En voi kylliksi kiittää! ♥

Viimeisessä kuvassa ihollani on vain NIVEA Cellular Perfect Skin -päivävoide, saman sarjan silmänympärysvoide, kulmakynä ja ripsiväri. Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.