KAUPALLINEN YHTEISTYÖ / HOUSE OF ORGANIC

*MAINOSLINKKI

On taas paras aika alkusyksystä: kotimaisen House of Organic -kosmetiikkakaupan Luonnonkosmetiikkapäivät. Aika täyttää varastot eli tilata lisää sitä suosikkituotetta, jota ei ehkä täyteen hintaan raski ostaa. Tai ehkäpä kokeilet tänä vuonna jotakin ihan uutta tuotetta? Minulta saat ainakin vinkkejä pintakuivan ihon hoitoon ihan loputtomasti. Luonnonkosmetiikkapäivät kestävät keskiviikosta sunnuntaihin (16.-20.8.2023), ja tarjoukset vaihtelevat päivittäin.

Koodilla YHDISTÄ saat ilmaiset toimitukset kaikkiin Luonnonkosmetiikkapäivien aikana tehtyihin tilauksiin. Tilaukset yhdistetään automaattisesti ja niiden toimitus aloitetaan 22.8. tiistaina. Klikkaa itsesi kuvastoon *tästä linkistä. (Paina samalla mieleen suosikkituotteesi, sillä sitä tietoa tarvitaan postauksen lopusta löytyvässä arvonnassa. 😘)

1. Suosi puhdistusmaitoa, -voidetta tai -öljyä, skippaa vaahdot ja geelit.

Nyt aloitetaan kerrankin parhaasta eikä säätellä sitä viimeiseksi! *Flow Cosmeticsin legendaarinen Balm to Milk Cleanser -puhdistusvoide on herkän ja kuivan ihon paras ystävä. Piste. Se on kaksoispuhdistus yhdessä purkissa ja jumalten nektaria iholle, joka on pintakuiva. Sanoisin melkein, että jos ostat vain yhden tuotteen tämän postauksen suosituksistani, se on joko tämä tai myöhempänä esiteltävä kasvonaamio.

Tätä tahmaista herkkua lusikoin matkoille mukaan pieneen purkkiin, sillä tuotetta tarvitaan todella pieni määrä ja paksu koostumus ei valu purkista helposti ulos, vaikka kansi tulisi kierrettyä vahingossa huonosti kiinni. Tämä putsari on niin hyvä, että sanat eivät meinaa riittää. Läpinäkyvä tahma muuttuu iholla maitomaiseksi, kun sen joukkoon lisää hieman lämmintä vettä. Lopputuloksena on puhdas iho, jota ei kiristele. Putsari on sunnuntaina tarjouksessa hintaan 29€ (norm. 38€).

2. Muista ihon janojuoma eli kasvo- tai hoitovesi puhdistuksen ja kasvovoiteen väliin.

Tätä olen kuluttanut purkkitolkulla. Jos olet laillani hoitoveden fani, tätä myydään myös muovisessa täyttöpakkauksessa, joten lasinen suihkepullo tarvitsee ostaa vain kerran. *Laponie of Scandinavian suihkutettava hoitovesi on ihon janojuoma, jota suihkutetaan ja taputellaan iholle puhdistuksen jälkeen niin, että ison on vielä kostea. Samalla tavalla kosteusvoide levitetään iholle, kun se on vielä hoitovedestä kostea. Miksi? Jotta ihoon saataisiin lukittua maksimaalinen määrä kosteutta. Hoitovesi on torstaina tarjouksessa hintaan 22€ (norm. 28€).

3. Tehosta laadukasta kosteusvoidetta seerumeilla, jonka valitset ihosi mukaan.

Ennen seerumitaikoja tarvitset hyvän kosteusvoiteen, joka toimii pohjana tehoaineille. *Bioearthin Elements Base Cream Hydra -kosteusvoide on edullinen valinta ja jo sellaisenaan hyvin kosteuttava. Jos taas budjettisi on vähän isompi, suosittelen *Laponien Face Cream -kasvovoidetta. Tämä on sellaisenaan aika ohutta, mutta täydellistä ns. pohjavoiteena, johon seerumit ja talvemmalla kasvoöljyt sekoitetaan ennen niiden levittämistä iholle.

Et siis tarvitse viittä kasvovoidetta eri käyttötarkoituksiin, vaan yhden, johon sopivan seerumin valitset tarpeen mukaan. Pitkälle pääsee jo kosteuttavalla seerumilla (hyaluronihappo), toinen seerumi voi olla vaikkapa ikääntymistä hidastava eli anti-age (retinoli, Q10 tms.) tai ihoa vahvistava (keramidi). Seerumit jokaiselle iholle löydät House of Organic -verkkokaupan *seerumikategoriasta. Laponien voide on lauantaina tarjouksessa hintaan 25€ (norm. 32€) ja Bioearthin keskiviikkona hintaan 12€ (norm. 15,9€).

4. Hätätilassa kokeile kasvonaamiota, joka saa vaikuttaa iholla koko yön.

En juurikaan enää käytä erillistä yövoidetta, vaan kosteusvoiteen ja seerumin tai kasvoöljyn yhdistelmä paikkaa sitä. Joskus kuitenkin haluan imeyttää kosteutta aivan erityisen paljon ihooni ja silloin avukseni tulee *Laponien Hydrating Face Mask -kasvonaamio. Tätä voi pitää iholla hetken, minkä jälkeen ylimääräisen naamion voi pyyhkiä pois paperilla. Ihoni on kuitenkin niin pintakuiva, että annan yleensä tämä vaikuttaa koko yön. Minun iholla ei mitään “ylimääräistä naamiota” muuten ole, jokainen pisara imeytyy. Kasvonaamio on sunnuntaina tarjouksessa hintaan 29€ (norm. 37€).

5. Kun kasvot on hoidettu kuntoon, pelasta vielä keho suolakuorinnalla.

Maailman paras vartalokuorinta on sellainen, jonka jälkeen iho ei tunnu kaipaavan kosteusvoidetta. En ole löytänyt montaakaan sellaista, vaan *Flow Cosmetics VanillaBerry Body Polish -suolakuorinta vartalolle on vartalokuorintojen ykkönen listallani vuodesta toiseen. Tuoksu tässä on mielettömän herkullinen ja tuo veden kielellä, muitakin tuoksuja tämän marjaisan lisäksi löytyy. VanillaBerryn lisäksi olen kokeillut myös Cocolemonin ja Cardamom Rosen, mutta tämä on suosikkini. Suolakuorinta on torstaina tarjouksessa hintaan 29€ (norm. 38€).

ÄLÄ UNOHDA ARVONTAA!

Klikkaa *TÄSTÄ itsesi Luonnonkosmetiikkapäiville ja kommentoi suosikkituotteesi sunnuntai-iltaan 20.8.2023 kello 20:00 mennessä! Yksi onnekas voittaa *Djusien-kasvoimukupit (arvo 59€). 🫶🏼
Edit: Voittaja on nyt arvottu ja hänet on kontaktoitu. Onnea maria johansson!