Että sellainen aamu. Piti nukahtaa illalla aikaisin ja kääntää unirytmi niin, ettei aamu taas venähdä. Sen sijaan päätin sitten itkeä iltakymmenestä yhteen asti, joten koko naama on nyt niin turvonnut stressi-itkusta, että hyvä, kun silmiä erottaa. Tällaisena aamuna sitä kaipaa jotakin lohduttavaa ja hemmottelevaa. Tämän aamusmoothien myötä päätän, että tästä tulee hyvä päivä. En välitä ilkeistä ihmisistä, vaan keskityn omaan tekemiseeni.

Mango-persikkasmoothie

1.5 dl Pirkka pakastemangokuutioita

1 pussi Ella’s Kitchen -luomupersikkasosetta (saatu)

1 banaani

1 dl turkkilaista jogurttia

1 rkl chia-siemeniä (ja vettä)

Liota chia-siemenet vesitilkassa hyytelömäiseksi seokseksi. Sekoita geeli sitten tehosekoittimessa muihin smoothien raaka-aineisiin. Näillä määrillä syntyy yksi paksu smoothie yhdelle. Nautiskele viileä smoothie suosikkilasistasi, tee sotasuunnitelma, punaa huulesi ja NÄYTÄ NIILLE! ;)

(huulipuna saatu Maybellinelta, kukat ja sosepussi Sugar Helsingiltä)