Alkuviikko oli aivan kamala. Tajusin jossakin vaiheessa sekoittaneeni kaksi viikkoa toisiinsa ihan täysin, minkä vuoksi olen myöhästynyt vaikka mistä ja lillun lirissä muutamankin deadlinen kanssa. Luulin, että aikaa on hyvin, mutta eipä ole. Toivoin niin, että nämä kalenterisekoilut olisivat jääneet vauvavuoteen, mutta eivätpä jääneet. Olen edelleen välillä ihan pihalla, vaikka kurkin kalenteriani sekä puhelimesta että koneelta monta kertaa päivässä. Stressihän sitä iskee, kun näin mokailee. Onneksi sen taltuttamiseksi on taas yksi keino lisää.

Aikuisten värityskirjoja on vilkkunut joka puolella jo reilun vuoden verran, mutta minä pääsin kokeilemaan värittämistä vasta nyt. Sain joululahjaksi Art Déco -tyylisen aikuisten värityskirjan, joten olen nyt alkanut väritellä sieltä ja täältä. Onnistuin muuten aiheuttamaan itselleni kuitenkin morkkiksen siitä, että värittämiseen käytetty vartti oli pois tehokkaasta työajasta, vaikka tuntui, että aivot toimivat nollaamisen jälkeen paljon paremmin.

Tuosta Muumi-hameesta eli Ivana Helsingin Moomin-malliston Salama-hameesta tuli jo jonkin verran kyselyä ja ovelimmat olivatkin Googlen avulla hameen tunnistaneet ja ostaneet. Tämä on siis edelleen myynnissä ja vinkkaan, että sähköpostilistalle kun liittyy, saa alennuskoodin, jolla hameen voi ostaa hieman edullisempaan hintaan. Minulla on tästä Moomin-mallistosta jo neule, jonka ostin käytettynä, ja nyt vihdoin hankin vaatteen, jossa Muumi-teema on vähän selkeämpi. Neuletakista on muuten tulossa viikonloppuna ensimmäistä kertaa kunnon asukuvia, Mumin Kaffe -kahvilapostaus taas ilmestyi toisen blogini puolelle eilen. 

Psst! Jos joku muuten miettii, niin nämä kuvat otettiin ennen tämän postauksen kuvia, joten näissä kulmakarvani ovat luonnontilassa. :)