Muistatteko vielä, kun paljastin kesällä kestomeikkini? Aihe kiinnosti silloin monia ja edelleen saan sähköposteja, mikä se maailman paras kulmaväri nyt olikaan (Delia Cosmeticsin). Nyt talvella on käytössäni kosteuttavampi, kuivaa ihoani hellivä versio niin sanotusta kestomeikistä, joka pelkkien kasvojen sijaan kattaa ihan koko vartalon. Listalla on oikeastaan kolme tuotetta ja yksi palvelu, mutta sallinette minun oikoa mutkia suoriksi otsikoinnissa.

[X] Kasvoilleni levitän Vita Liberatalta saadun ruskettavan yönaamion. Tämä tuli siis Lumenen ja Acon vastaavien tuotteiden tilalle, koska ne ovat kasvovoiteita ja tämä taas paksumpi naamio. Jopa nenänpieleni, jotka ovat melkein aina niin kuivat, että ihan hilseilevät, ovat aamulla lähes normaalit, kun olen levittänyt yöksi naamion iholleni. Sävystä tulee kevyt, mutta sitä voi kerrostaa käyttämällä yönaamiota useana iltana peräkkäin. Tyynyliina ei tahriinnu, lupaan sen!

[X] Ripsipidennykset nopeuttavat laittautumista niin paljon, ettei sitä edes käsitä ennen kuin kokeilee. Parhaimmillaan huoltoväli on neljä viikkoa, joten huollossa tarvitsee käydä vain kerran kuussa. Tai no, tarvitsee ja tarvitsee, sillä minä nautin suuresti, kun “joudun” makaamaan 1.5 tuntia paikallani silmät kiinni. Parhaat Helsingissä tekee Reetta Ekström!

[X] Kulmakarvojen kestovärjäys unohtui minulta moneksi vuodeksi, mutta nyt olen taas löytänyt sen uudelleen. Ai, että ei saa sitten sivellä väriainetta ihoon? Minä sivelen, sillä juuri niin lopputulos muistuttaa arkimeikkiäni. Tämän postauksen alimmassa kuvassa kulmiini ei ole kestovärin lisäksi laitettu mitään kosmetiikkaa! Harjata ne olisi tietysti voinut. Vannon edelleen saman värin nimeen kuin kesälläkin. Seuraavissa kuvissa väri on vaikuttamassa, sen ajan käytän yleensä rentoutumiseen maitokahvin parissa.

[X] Extrana tahtoisin mainita, että uusi NKD SKN –itseruskettava vartalovoide on nerokas! Pre Shower Tan levitetään nimensä mukaisesti vartalolle kuivalle iholle, sitten odotetaan kymmenisen minuuttia ja pestään voide pois suihkussa pelkällä vedellä. Jo tunnissa(!) iholle kehittyy kevyt päivetys, joka vielä syvenee seuraavan vuorokauden aikana, ja itseruskettavalle tyypillinen tuoksu on hyvin, hyvin mieto. Tätäkin voi kerrostaa, jos tahtoo tummemman sävyn iholleen. Jos hankitte ensimmäistä itseruskettavaanne ja joudutte levittämään sen yksin, ostakaa tämä! Minä sain näytetuubini blogin kautta. :)