P9062358

Lupaamiani asukuvia saatte odottaa vielä hetken, vaikka ehdin niitä jo somessa kovasti hehkuttaa. Yhden pörröisen yksityiskohdan viime viikon asustani tahtoisin kuitenkin esitellä ihan erikseen. Viininpunaisen ja vaaleanpunaisen väriliitto on varsin vankkumaton, joten koska kynteni olivat viime viikolla punaviininsävyiset, asustin itseäni vaaleanpunaisella lemmikillä. Saanko esitellä hänet, hän viihtyy kämenelläni kovin hyvin. Tässä on pörröinen H&M:n laukkukoru.

Minä kiinnitin laukkukoruni Olympukselta saamaani mustaan nahkalaukkuun. Eri sävyä olevat metalliyksityiskohdat luovat hauskaa ristiriitaa, jota ennen pukeutumisessani kammosin. Olin jopa liian tarkka siitä, että kaikki “mätsää”. Nyt tällainen on vain ja ainoastaan kiinnostavaa, niin se mieli muuttuu iän myötä. Tuo hihna ei ole laukun alkuperäinen, vaan vaihtohihna, jonka voi kiinnittää myös suoraan kameraan. Joko olette ihastuneet laukkukoruihin? Entä ärsyttääkö kullan ja hopean yhdistäminen? :)

P9062351